11 huhtikuuta 2016

Elämä tuoksuu hiekalta ja ketsupilta

Kesän ensimmäiset makkarat on grillattu, ja meillä on mukava viikonloppu takana mökkitunnelmissa. Ihaninta oli nähdä miten lapset nauttivat toistensa seurasta; leikkivät, nauravat ja pitävät hauskaa. Tuntuu että nykyään leikkiminen on prioriteetti numero yksi, ja oma keskustelu sekä muu aikuisten kanssa jutustelu tulee kakkosena. Ilmankos sitä tuntee kysyvänsä samoja kysymyksiä uudestaan kun ei koskaan ennätä kuuntelemaan toisen vastausta loppuun. Onneksi muilla vanhemmilla tuntuu olevan sama tilanne, joten kukaan ei pahastu pienestä kertauksesta .

Rentouttavaa päästä hetkeksi pois kaupungin hulinasta ❤.

Max on supernukkuja. Olen ihan ihmeissäni, että hän nukkuu jopa neljän tunnin päiväunia. Silkki nukkui ensimmäiset pitkät päiväunet vasta noin vuoden ikäisenä. Täytyy toivoa että tämä vaihe kestää pitkään, sillä se helpottaa valtavasti elämää kahden pienen lapsen kanssa. Toki kaikkeen varmasti tottuu, mutta luulenpa että en olisi näin pirteä sekä virkeä ilman Maxin unenlahjoja. On myös kiva että välillä voi keskittyä täysin Silkkiin ja hänen tarpeisiinsa. Se tuntuu varmasti mukavalta Silkistä, ja helpottaa mustasukkaisuuden syntyä. Nykyään meidän pikku-taapero tuleekin halaamaan ja sanomaan aiikäävää, jos yhteistä aikaa on ollut liian vähän. Niin hellyyttävää. Rakastan sitä kun saan halata häntä ja painaa nenän pikkuisen niskaan ja nuuskutella omaa pientä tyttöä. Taaperotkin tuoksuu ihanalta; välillä jopa hiekalta ja ketsupilta - elämältä .

Toivottavasti teillä oli yhtä mukava viikonloppu!

PS. Minun juustokakku oli succée, mahtavaa. En yleensä onnistu leivonnaisissa, mutta kakku syötiin yhdeltä istumalta loppuun. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!