06 elokuuta 2015

Unelmista totta!

Minun vuosi 2014 -postauksessa mietin omia tavoitteita ja haaveita tälle vuodelle. Samalla mainitsin että uskon siihen, että ääneen lausuttuna (minun tapauksessani kirjoitettuna) toiveilla ja tavoitteilla on tapana toteutua .


Tässä oli minun lista:

 Aion tehdä vielä enemmän asioita joista nautin, mukaan lukien urheilu ja kirjojen lukeminen.

Olen lukenut seitsemän kirjaa, joka on enemmän kuin kolmena viime vuotena yhteensä, ja nyt on vasta elokuu! Lisäksi olen saanut hyvän treenirytmin, joka kattaa kaksi-kolme treenikertaa viikossa, sekä päivälenkit.

❤ Aion myös saada opintoni vihdoin pakettiin :).

Loppukevään tiimellyksessä sain rutistettua sekä opinnäytetyön, että liiketoimintasuunnitelman valmiiksi. Sanoinkin tällöin että pussaan itseäni olkapäälle, sillä olin niin ylpeä itsestäni! Olen vieläkin, sillä kiitettävin arvosanoin sain pakettiin kauneudenhoitoalan perustutkinnon. Opintojen suorittaminen aikuisiällä, ja vielä pienen lapsen ja muun työn ohella on iso saavutus :).

❤ Lisäksi aion päättää jatkanko blogia harrastemielessä, vai haluanko tältä myös jotakin muuta :).

Tämä on kohta johon en ole vielä ehtinyt keskittyä, onneksi vuotta on vielä jäljellä ;). Blogit ovat mielestäni loistava mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä - tähän mielelläni jatkossa panostan.

Ja viimeiseksi toiveista suurin...


❤  Saada olla kotona syksyyn, ja saada Silkille sisarus. Haloo, universumi, kuuletko toiveeni ?!?

No haloo! Universumi kuuli! Saan olla kotona vielä vuoden 2016-2017 vaihteeseen! Ja kyllä, Silkille on tulossa sisarus . Ehkäpä vielä tämän vuoden puolella, sillä laskettu aika on 29.12.2015.Life is SO good!


14 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Onnea kovasti ja kaikkea hyvää raskauteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Olemme kyllä niin iloisia uudesta pienokaisesta :) <3!

   Poista
 2. Voi ihanaa, onnea kovasti uutisesta! <3 Kaikkea hyvää loppuodotukseen! :)

  ps. olen niiiiiin kade tuosta kirjojen luvusta... Haluaisin pian takaisin rakkaan harrastuksen pariin. Multa on reilun vuoden aikana jäänyt kesken ainakin 6 kirjaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIitos suuresti <3! Hih, olen kyllä kans jättänyt viime vuosina niin monta kirjaa kesken, että yllätyin itsekin nyt kun oikein laskin montako olen lukenut ;)! On se vain ihana rentoutua hyvän kirjan parissa...

   Poista
 3. Voi kuinka ihanaa! Onnea opintojen päättämisestä ja uudesta tulokkaasta<3
  Ehkä tässä pitää uskaltaa omatkin toiveet ääneen sanoa jos universumi kuulisi ne;)
  -Mary

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3! Ja kyllä vain, kannattaa uskaltaa :)!

   Poista
 4. Voi kun ihanaa, tsemppiä raskauteen!
  Olisi muuten asiasta toiseen aivan ihanaa nähdä kuvia teidän uudesta kodista! Olemme itsekin nyt harkitsemassa ostaa tonttia ja talopakettia, ja tuo Dekotalo on yksi vaihtoehto. Oletteko olleet tyytyväisiä talopakettiin ja onko kaikki ollut kunnossa siellä nyt jälkikäteen katsottuna? Luin tuon aiemman postauksesi Deko-talosta, ja jos vain sinulla on aikaa ja halua, niin olisi ihanaa kuulla vähän lisää nyt muuton jälkeen, kuvien kera :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis tsempeistä, toivotaan että loppuraskaus sujuisi hyvin :)! Ja voin toki laittaa uutta postausta aiheesta, se on itse asiassa ollutkin mielessä, mutta jäänyt kesäkiireiden keskellä vielä toteuttamatta. Dekoon olemme edelleen olleet tyytyväisiä, mutta Domuksen kanssa on ollut ongelmaa... Kirjoittelen siitä pian tarkemmin :)!

   Poista
 5. Sinulla on todella ihana blogi, olen jo pitkään lukenut, kivoja kirjoituksia etenkin tyttäresi odotuksesta. Paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä! Toivottavasti luvassa siis lisää ajatuksiasi toisen lapsen odotuksesta. -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna, olipa mukava lukea positiivinen palautteesi :)! Luulen että näitä mamma-ajatuksia tulen jakamaan jatkossakin <3!

   Poista
 6. Onnea! Toivottavasti raskaus etenee mukavasti! :) olisi kiva lukea raskausjuttuja noin toista lasta odottaessa, nimitttäin meilläkin toivottavasti on joskus pian samanlainen asetelma :) t.Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda <3! Ja ihana kuulla, että siellä on samankaltasia toiveita :)! Pyrin kirjoittelemaan tästäkin aiheesta. Ja toivotaan, että toiveet sielläkin toteutuu!

   Poista
 7. Täältäpä vasta löytyikin iloinen yllätys! :D Mahtavat ONNITTELUT koko perheelle! Palautui uudelleen mieleeni, millaisen kuorman, koirineen kaikkineen, raahasit kesäkuun alussa, enkä silloin edes tiennyt raskaudestasi!! Hyvää vointia ja onnellista odotusta! <3 t. Irma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Irma, meiltä kaikilta <3! Se meni niin hyvin, ja meistä oli ihana saada Vilma vieraaksi :). Jotenkin tässä on itselläkin kestänyt sisäistää, että olen jälleen raskaana :D. Ihanaa odotusta myös sinne tulevalle mummille <3!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!