20 marraskuuta 2016

Meidän matka

Eilen aamulla olimme ihanissa, lumissa maisemissa ja tänään jo vesisateessa. Meidän loma meni aivan liian nopeasti! Kävimme pulkkailemassa, rakensimme lumihevosia, ja askartelimme mummin kanssa. Matkan kohokohta taisi olla joulupukin luona vierailu, jolle Silkki kertoi hienosti, että on tullut Espoosta asti katsomaan pukkia. Ja hän on kaksi vuotta. Ja toivoo pukilta purkkeja (muovailuvahaa) . Olin tosi yllättynyt siitä, ettei Silkki pelännyt joulupukkia. Hän lähinnä ihmetteli miksi pukilla oli niin suuret kengät :).

Lentomatkat menivät tosi hyvin, vaikka paluulento hieman viivästyi koneen juuttuessa lumikinokseen. Silkki luki turvaohjetta ensimmäiset kymmenen minuuttia, ja keskittyi sen jälkeen tarrojen liimaukseen ja eväiden syöntiin. Max puolestaan söi ja nukkui, sekä hääräsi kaikella minkä käsiinsä sai. Omasta puolestani tuli testattua, että valkoinen paita ja kaksi lasta, sekä suklaamuffinssi ja kahvi ovat huono yhdistelmä ;).Tämä Bébé au lait´n imetyssuoja kulkee edelleen mukanani. Se on yksi parhaista vauva-ajan ostoistani! Riittävän iso suoja, joka antaa rauhaa ja yksityisyyttä ahtaissa tiloissa. Mama lves!
Hehe, kuka sanoi että liikkuminen kahden lapsen kanssa on vaikeaa?! Se vaatii vain hiukan luovuutta ;)! Lentokentän "tuplarattaat" .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!