30 toukokuuta 2015

Maman virkistyspäivä

Tämä mama pääsi viettämään ihanaa virkistyspäivää tiistaina. Face Helsinki järjesti perinteisen Kauneusseminaarin 2015 kauneusalan ammattilaisille. Juuri liiketoimintasuunnitelman palauttaneena (kouluntehtäviä - yrityksen perustaminen ei ole vielä mielessä ;)) olen todella ylpeä ihmisistä, joilla on rohkeutta astua yrittäjän suuriin saappaisiin. Yrittäjyydessä on todella tärkeää uskaltaa tehdä omia valintoja ja tänä päivänä elää rohkeasti mukana ajassa, sillä vallitseva ympäristö ja tarpeet muuttuvat niin nopealla tahdilla, että jopa viisivuotissuunnitelma tuntuu liian pitkältä ajalta. Ne varmasti menestyvät, jotka tietävät mitä tekevät ja kenelle tekevät sitä.

Face Helsinki on kerrassaan herkullinen yritys . Heillä oli seminaarissa piste josta sai kerätä kotiin mukaan heidän tuotteittaan. Tartuin innokkaasti uuden tuotesarjan Davinesin italialaisiin hiustuotteisiin. Tässä elämäntilanteessa kun imettää ja tuntuu siltä, että oma ihana raskauden aikainen hehkuva tukka on varissut puoleen siitä mitä se oli. Ei haluta kuormittaa hiuspohjaa liikaa. Davinesin tuotteet ovat valmistettu luonnon parhaista raaka-aineista ja luontoa kunnioittaen. Joka tarkoittaa sitä, että Davines tukee uhanalaisten kasvien suojelua ja paikallisten italialaisten viljelijöiden toimintaa käyttämällä kestävän kehityksen ja luonnonmukaisen viljelyn periaatteiden mukaisesti tuotettuja raaka-aineita. Face Helsingin Marika Heinänen kertoi, että pakkausmateriaali on niin puhdasta, että niissä voi säilyttää vaikka elintarvikkeita. Vau !


Italian Parmassa, perheyrityksen käsissä alkunsa saaneet tuotteet ovat ostettavissa kampaamoista.

Ennätin testaamaan hunajamelonia sisältävää kosteuttavaa shampoota.
Mama lves!


Seuraavaksi testiin pääsee LOVE -shampoo taipusille ja kiharoille hiuksille. Nimi kuulostaa jo niin houkuttelevalle etten malta odottaa!

Täytyy sanoa, että kosteuttavaa shampoota testattuani olen iloinen etten ennättynyt ostamaan hiuspohjaa hoitavaa shampoota. Kävin viime viikolla kampaajalla, ja hiusten vaalentamisen jälkeen oma hiuspohja tuntuu usein kutisevalta. Parin pesukerran jälkeen MOMO-shampoolla tuntuu sltä, että balanssi on löytynyt ja huispohjan ongelmiin tarkoitettu shampoo saa jäädä tällä kertaa kauppaan :).

Tiesittekö muuten, että suomalainen kuluttaa enemmän rahaa hiuksiin kuin ruotsalainen, mutta yhtä paljon kuin kreikkalainen (lähde Teknokemian Yhdistys).
Nice to know ❤.

Kaunista viikonloppua muruset, 
hiukset ovat kruunu - pitäkää niistä hyvää huolta!


Kiitos Face Helsinki ihanasta keväisestä Kauneusseminaarista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!