03 toukokuuta 2015

Sovmorgon!

Kun aamulla herään, mä tuntee voin sen.Tää on kaunis päivä, mä oon onnellinen... -Robin

Ihana aamu, sain pari extratuntia aamu-unille, kun Mikko heräsi leikkimään Silkin kanssa 6.40. Ihan luksusta kolmen huonosti nukutun yön jälkeen . Meidän rakas saa etuhampaita ylös, ja kipulääkkeenä toimii jälleen maman kainalo ja rinta, jonka ääressä Silkki haluaisi olla koko yön. Särkylääkkeisiin en ole vielä turvautunut, koska itkuisuus ei tunnu kipuitkulta, vaan enemmän siltä, että ikeniä ärsyttää ja pienellä on vaikea nukahtaa itse. Kello 6.40 silmäluomet roikkui polvissa ja olo oli niiiin vetelä...ihan kuin olisi lentänyt Kiinaan ja takaisin. Mutta, kaksi tuntia lisää unta ja voilà, fiilis oli kuin uudesti syntyneellä! Silkki ihana fanitti tabletilta Robinia, joten mama sai juoda aamukahvit rauhassa .

Kuka fiksu sanoikaan, että kaikki lapset tykkää Robinista ;)!

Tänään meillä on ohjelmassa vaatehuoneen sisustojen rakentaminen. Ostimme Ikeasta Stolmen pystytankoja, jotka olisi tarkoitus saada paikoilleen. Kun runko on valmis hankimme sisustoiksi tankoja ja hyllylevyjä. Emme ostaneet, muutamaa tankoa lukuunottamatta, sisustoja valmiiksi sillä vaatehuone on aika kompakti, joten luulen että joudumme käymään lyhentämässä levyjä Bauhausissa.

Lähinnä vaatehuoneessa olisi tarkoitus säilyttää henkari-vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Kuva Ikea.
Tällaisia suunnitelmia meillä on siis sunnuntain ratoksi :). Toivottavasti teilläkin on edessä kiva sunnutai ja olette levänneet, ja täynnä energiaa!

PS. Pahoittelut riviväleistä, pohjassa on joku bugi, jota en saa klikattua pois...

1 kommentti:

  1. Voi ei, mua jo valmiiksi hirvittää tuo hampaiden tulo..! Tsemppiä ja jaksamista sinne valvomisten kanssa, toivottavasti ne hampaat pian puhkeaa, niin helpottaisi Silkin oloa! <3

    ps. Nyt sait sinä vuorostaan haasteen blogini puolella, hih! ;)

    VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!