25 toukokuuta 2015

Mustaa ja valkoista

Hellurei ja hellät tunteet! Pahoittelut blogin hiljaiselosta. Siihen on kuitenkin järkevä syy, nimeltä opinnäytetyö, joka on nyt rutistettu ja lähetetty eteenpäin tarkastettavaksi. Olen niin mukavuudenhaluinen ihminen, että oli pakko sulkea itseltä kaikki muu pois, jotta sain iltaisin keskityttyä ja tuotettua jotakin fiksua tekstiä. Pidän nyt vain kädet kyynärpäitä myöten ristissä, ettei tulisi paljon lyhenneltävää ja korjailtavaa. Vielä täytyy tällä viikolla rutistaa liiketoimintasuunnitelma, ja se olisi sitten siinä. Whish me luck!


Olo keveni heti kun painoin lähetä -nappia,
 ja valmis oppari lähti eteenpäin :).Äitienpäivä tuli ja meni :). Tämä mama vietti sen flunssan kourissa. Mikko sairasti isänpäivänä ja minä äitienpäivänä, toivottavasti tästä ei tule meidän perheen traditio ;).

Tässä ajassa talo on alkanut myös saada uutta maalipintaa. Ferrarin punainen ovikin alkaa näyttää valkoista vasten punaiselta, eikä oranssilta, kuten se näytti harmaata pohjamaalia vasten. Ihana oma isäpappa on uurastanut kuin härkä ja maalannut taloamme. Harmittavan vähän olemme Mikon kanssa ehtineet auttamaan, mutta kaikki se mitä pystytään :). Onni on pyyteetön apu .

Mama lves!


Pikku-Silkki täyttää tänään yhdeksän kuukautta. Pikkuinen on nyt viettänyt yhtä kauan aikaa masussa, kuin kuivalla maalla. Hänestä on kasvamassa varsin ihastuttava säihkysilmä. Kaikki huomio kelpaa, ja sydäntä lähellä ovat muut vauvat ja koirat. Ylhäälle on nyt puhjennut myös etuhampaat, ja veikeät hymyt on saa mamankin hymyilemään. Samoin kuin paremmin nukutut yöunet ;). Silkki on oppinut myös vilkuttamaan ja sanomaan heei. Aika suloista .Heei! Ihana muskarin kevätjuhla-tyttö!

Ihanaa viikonalkua mamas & papas!

6 kommenttia:

 1. Mä kyselinkin teistä viikonloppuna, kun käytiin mm. tutustumassa teidän entisen talon uuteen asukkeihin. :D Kivaa kun päivitit taas, suloinen pallero teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisitte hurauttanu ohi :)! Saa tulla moikkaamaan jos vain ollaaan kotona :)! Toivottavasti oli hyvät uudet naapurit ;). Ihanaa viikkoa sinne!

   Poista
 2. Mahtavaa kuulla, että opinnäytetyösi on jo palautettu! Olet ollut tosi ahkera, kun olet kaiken muun keskellä vielä ehtinyt senkin tekemmän :-).

  Teidän uusi koti näyttää niin ihanalle sisältä ja ulkoa! Onnea uuteen kotiin <3!

  Silkki on kasvanut ja kehittynyt tosi paljon! Ihana hymytyttö <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnentoivotuksista <3! Täällä on vain nyt hirveä himotus saada uusi sohva, ruokapöydän tuolit, matot, lipastot...listaa voisi jatkaa loputtomiin :D!

   Opinnäytetyö oli kyllä näin mamma-arjen keskellä iso rutistus, onneksi se on nyt tehty :). Toivottavasti sielläkin on jaksettu uurastaa (meillä taisi olla jotain samoja uuden vuoden lupauksia :)).

   Aurinkoa päivään sinne!

   Poista
 3. Wau, upea yksityiskohta tuo punainen ovi! :)
  Ja miten ihana päivänsäde kevätjuhla-lookissaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silkki oli kyllä oikea linssilude ja näytti kaikki temput kevätjuhlassa, pikku päivänsäde todellakin <3! Huokaisin helpotuksesta, että punainen ovi istui kuin istuikin julkisivuun. Mietin, että joko se on tosi hyvä ja raikas, tai tosi "hirveä" :D!

   Ihanaa viikkoa sinne ja jaksuja raksailuun :)!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!