30 kesäkuuta 2015

Because he's worth it

Vieläkö muistat tämän Parturipalveluja herrasmiehille postauksen? Ostin vuosi sitten Mikolle syntymäpäivälahjaksi lahjakortin parranajoon. Melkein koko vuosihan tässä vierähti, ennen kuin hän ehti nauttimaan ajosta. Onneksi ehti, sillä kotiin asteli tyytyväinen mies, parta skarpiksi ajettuna ja hyvän tuoksuisena :). Olin ostanut Mikolle veitsellä ajo specialin, mutta koska siihen olisi kuulunut parranajo kokonaan pois, sai hän mukaellun käsittelyn. Parranajoon sisältyi koneella/saksilla ajon lisäksi hieronta ja parran käsittely öljyllä.

Kokemus oli kuulemma virkistävä, ja mies lähtisi uudestaankin ajeltavaksi. Vastaavaa palvelua hän suosittelisi kokemuksena kaikille miehille, sekä häihin ja juhliin sopivana ehostuksena.


Parta on kuivaa karvaa, jota on hyvä kosteuttaa hoitavalla öljyllä. Samalla kosteutuu myös iho parran alta. Parrakkaille miehille vinkiksi; öljyn voi levittää parralle hoitoaineen jälkeen, ja näin saat pehmeän ja hyvältä tuoksuvan parran ;).

Poimi tästä siis hyvä vinkki talteen syntymäpäiväksi, tulevaksi isänpäiväksi,  tai muuten vain virkistykseksi miehelle...koska hän on sen arvoinen  .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!