25 lokakuuta 2015

Sunnuntai-ristiäiset

Meidän sunnuntai hurahti uuden kummityttöni ristiäisissä . Mikä ilo ja onni saada olla jälleen kummina pienelle tytölle. Ennestään minulla on yksi kummityttö, joka on siskoni tytär ja nyt jo melkein aikuinen (terkkuja kummitädiltä jos luet ). Tässä vaiheessa kummius on muuttunut enemmänkin ystävyydeksi, ja nyt on jälleen mukava päästä aloittamaan niin sanotusti alusta. Toivon myös että Silkistä tulee pikkuisen kummityttöni kanssa hyviä ystäviä.

Pikkuisen kastejuhlat pidettiin heidän kotonaan, vaikka perhe juuri muutti uuteen kotiinsa ja muuttolaatikoita on vielä purkamatta. Tästä huolimatta on ihanaa, että he avasivat ovensa ja pitivät ristiäiset kotonaan. Jokaisen omassa kodissa on oma tietty tunnelmansa, ja jostain syystä nautin suuresti kun saan olla osana sitä etenkin juhlissa. Tilanpuutteen vuoksi vietimme Silkin kastejuhlia viime vuonna anoppilassa. Joka oli oikein hyvä paikka sekin, mutta tällä kertaa odotan innolla, että saan järjestää ristiäiskahvit meillä kotona. Toki siihen on vielä hetki aikaa ;)!

Silkki on kulkenut pieneen ikäänsä nähden aika useissa juhlissa, ja olen niin ylpeä hänestä että hän osaa niin hienosti mukautua tilanteeseen. Silkkis tervehtii muita vieraita, kahvittelee ja malttaa pysyä hetken paikoillaan kun pitää. Tietysti välillä on päästävä katselemaan paikkoja ja tällä hetkellä kävelemään, joka on pari viikkoa sitten opittu uusi taito. Papukaija-merkki tämän päivän suorituksesta menee siis myös meidän omalle murulle .

Mama puolestaan saa vielä treenata omaa laittautumista ;). Silkin paahtoleipä-lelu kiinni sukkahousuissa oli vähän vaikea päästä juhlatunnelmaan. Kotona siististi kiinnitetty nutturakin avautui ponnariksi vaippa-kassia pakatessa. Kynnet sentään ehdin lakkaamaan, ja pukemaan rauhassa. Sanoisinko että seitsemänkymmentä-prosenttisesti hyvä suoritus ;)!

Näyttääkö kenenkään muun maman käsilaukku tältä...? Sulassa sovussa kastelahja, Liberon wet wipes´it, vaippapussukka, myssy ja paljon muuta.... Oh dear, mitenkähän tähän päädyttiin...?


Lisää ristiäisitä & nimestä saadaan varmasti pian lukea 


2 kommenttia:

  1. Ihana, kun pääsitte <3 <3 Tehän olitte kaikki viimisen päälle tip top! :) Ja Silkkis oli niin söpö uuden taitonsa kanssa ;) Mammalle tulee vielä kuumat paikat pysyä perässä, hihi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIh, meillä todellakin kävellään...kävellään, ja kävellään <3! Ja kiitos, hyvä ettet huomannut mitään tukan hapsotuksia ;). Haleja ihanalle kummitytsylle <3!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!