04 lokakuuta 2015

GO mama GO

Yleisesti ottaen viihdyn niin hyvin kotona Silkin kanssa, että pienet vastoinkäymiset eivät riitä pilaamaan hyvää tuultani. Tämä viikko on vain ollut poikkeuksellisen raskas, ja välillä on tehnyt mieli mennä vessaan itkua tihrustamaan. Ihan vain siitä syystä että väsyttää. Viikkoon nimittäin mahtuvat yhdet häät, yhdet hautajaiset, yhdet kuuskymppiset, yksi keuhkokuume, sekä Silkin kylmettyminen hotellin ilmastoinnista joka valvotti alkuviikon.

Pääsimme onnellisesti siis kotiin Italian matkalta. Häät Toscanassa olivat aivan ihanat . Lupaan laitella tunnelmakuvia piakkoin. Sen sijaan paluu arkeen oli astetta raskaampi joutuessani saattelemaan nuoren ystäväni matkalle...sinne missä on toivottavasti hyvä olla...ja Mikon saadessa samaisena päivänä keuhkokuumeen. Pohdin jopa oman mammani soittamista hoitoavuksi, mutta lopulta ajattelin että "go mama, kyllä sinä jaksat muutaman päivän". Jaksamiseni ja sietokykyni arjessa ovat kyllä kehittyneet mammavuotena jollekin aivan uudelle tasolle. Pystyn ummistamaan silmäni pyykkivuorelta, tiskialtaassa odottavilta tiskeiltä, sekä kutsumattomilta pölypalleroilta - tarvittaessa. Ja sisäinen ääneni yleensä voittaa, ja jaksaa tsempata haastavienkin hetkien läpi .

Nyt kun viikko on pulkassa, velvollisuudet hoidettu ja Mikkokin alkaa näyttää paremmalta, joskin tulehdusarvot ovat edelleen korkealla (huitelee 300 hujakoilla), niin olen onnellinen. Me olemme kaikki kuitenkin tässä, kutakuinkin terveinä nauttimaan elämästä. Silkin pikkuiset tähtisilmät tuikkivat joka aamu iloisesti kun käyn hakemassa hänet pinnasängystä viereen köllimään. Mikko tuhisee toisella puolella sänkyä. Yleensä pikku-veikkakin herää masussa Silkin ääniin ja pistää pari aamupotkua tulemaan. Totesin viimeksi tänään Porvoosta kotiin ajellessa, että ollaan me äidit ihmeellisiä. Meillä on selkeästi olemassa jokin "extravarasto" jaksamista, lämpöä ja energiaa silloin kuin sitä tarvitaan .


Firenzen keskustassa oli ihana yllätys isoille ja pienille tytöille! Puinen karuselli .

Sometimes you´re up
and sometimes you´re down.
And sometimes
you just go Round and Round...

Just remember

Enjoy the ride!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!