12 joulukuuta 2015

Viikko 37!

Olen kantanut 263 päivää tulevaa vauvaa. Laskettuun aikaan on jäljellä kaksi viikkoa ja kaksi päivää. Nyt voi jo todellakin alkaa laskea päiviä! Supistuksia en ole tuntenut juurikaan, yhtä iltaa lukuun ottamatta, jolloin tunsin kun vauva laskeutui kerralla alas. Sen seurauksena ylävatsalle jäi kahden kämmenen kokoinen pehmeä alue. Tämän alapuolelta tunnistan pikkuisen pepun ja jalat jotka potkuttelevat. Eli vauva taitaa olla aika hyvissä asemissa .

Varpaita en ole nähnyt muutamaan viikkoon masun takaa, ja oli aivan mahtavaa päästä viime viikolla jalkahoitoon. Ihanaa kun varpaankynnet ovat taas lyhyet ja lakatut. Menin vain valitsemaan kynsilakaksi kimaltavan mustan, jota kauhistelin kotona myöhemmin. Ensimmäinen asia mitä vauvamme äidistään näkee ovat mustat varpaankynnet...joudun ehkä lahjomaan Mikon lakkaamaan ne uudestaan.

Flunssastatus on edelleen sama, lisänä yksi yskimisestä murtunut kylkiluu ja napatyrä. Oh dear... Pahin kipu kylkiluun kohdalla meni onneksi ohi muutamassa päivässä, ja nyt se lähinnä rajoittaa hieman liikkumista sekä nukkuma-asentoja. Napatyrä puolestaan alkaa vaivata, jos nostelen tai kumartelen liian paljon päivän aikana. Olen vähän huono lepäilijä, joten yritän nyt hartaasti ottaa rauhallisemmin. Laskimme lääkärin kanssa, että kylkiluun pitäisi ehtiä juuri parantua laskettuun aikaan mennessä.

Muutoin olo on mainio. Painoa on tullut 12kg lisää siitä mistä lähdettiin, ja ainoa himotus tällä hetkellä ovat mehukkaat klementiinit...ja ehkä vähän joulutortut & suklaa .


Kuvassa todiste eilisillalta; jalassa pikkujoulukorkokengät, jes!
Sain keikuttua sen verran että sain kengät kuvaan...näytin varmaan aika huvittavalta .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!