17 joulukuuta 2015

Viikko 38!

Neuvolan laskukaavan mukaan viikko 38 vaihtui jo tiistaina, mutta omien alkutuntemuksieni mukaan viikko 38 alkoi tänään. Vatsa vain jatkaa kasvamistaan, ja nyt minusta alkaa tuntua, ettei se voi tulla enää isommaksi. Vauvan pitäisi olla jo melko lailla valmis . Suurin muutos viime viikkoon on, että tunnen itseni todella kömpelöksi. Ihan kuin toppapukuun puettu Michelin mies, joka ei mahdu auton ratin taakse. Istuminen sohvalle on vaikeaa, ylöspääsemisestä puhumattakaan. Illalla sänkyyn mennessä kyykistyn, ja lähinnä toivon putoavani hyvään asentoon johon voin jäädä loppuyöksi makaamaan. Kääntyminen tuntuu niin hitaalta ja kömpelöltä. Silkin lelujen kerääminen on oma operaationsa. Olen todennut kätevimmäksi tavaksi lakaista ne imurilla kasaksi, ja kerätä siitä yhdellä kyykkäyksellä takaisin lelulaatikkoon.

Tässä kuva uusista lauteista ja masusta. 
Vatsa näyttää ihan siltä että Silkki mahtuisi sinne!

Muuten flunssa tuntuu hiljalleen helpottavan. Ainakin aikaisempaan verrattuna. Uusi mama lves kohde onkin sarvikuono. Taivaallisen näppärä nenäkannu, joka huuhtelee nenän ja saa ilman virtaamaan. Ajatukset ovat ihanan pehmeitä, ja huomaan unohtelevani mitä olin sanomassa. Baby brain, ne ovat nyt siis täällä ;). Huomenna on jälleen neuvola, ja odotan jännityksellä arviota vauvan koosta ja asennosta.

Ihanaa iltaa murut!
Nyt tämä pallo suuntaa nopeasti uppoamaan sohvalle, ja Arrowin pariin.

Happy landings for me!

2 kommenttia:

  1. Oi että miten jänniä fiiliksiä ja viikkoja teillä eletään! Tsemppiä viime metreille <3 Jännä nähdä onko vauva tämän vuoden vai ensi vuoden lapsokainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3!! Samaa minäkin jännitän...oishan se jännä jos menisi uuden vuoden ensimmäiselle päivälle ;)!! Toisaalta odotan innolla että pääsee liikkumaan kevyemmin, on aika pullero olo :)!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!