04 syyskuuta 2015

POMPottamassa ❤

Sää on todellakin muuttunut syksyiseksi. Eilen tuuli, ja vettä tuli taivaan täydeltä. Meillä oli kuitenkin sisällä ihanan lämmin tunnelma POMPdeLUXin kotishoppailuissa . Emännöin ensimmäistä kertaa kutsuja, ja edellisillä vastaavilla Tupperware -kutsuilla taisin olla kahdeksan vanhana oman mamman mukana. Niistä mieleen on jäänyt jo lapsuudesta mukava ja lämmin tunnelma. Pompin kutsuista jäi itselleni sama lämmin fiilis. Mama lves! Kotikutsut ovat oikeastaan loistava tilaisuus kutsua ystäviä koolle - ja mikä parasta; ihanien vaatteiden ja pullakaffeiden parissa. Silkki ei jaksa pitkään istuskella kaupoissa kärryissä, joten on LUXusta saada mallisto kotiin katseltavaksi. Ja samalla saada ammattilainen kertoman syksyn ja talven uutuuksista, materiaaleista ja trendeistä, sekä päästä hypistelemään tuotteita. Voittaa ehdottomasti netti-shoppailun, ja tällä hetkellä pikaisen lue hikisen kauppakierroksen .

Silkki alkaa nyt yltää malliston pienimmille koille, ja se mitä olemme ehtineet Pompin vaatteita käyttää, vaikuttavat ne tosi laadukkailta. Meillä vaateparsia menee päivässä vähintään kahdet, joten omassa arvoasteikossa korkealla ovat vaatteet jotka kestävät pesua ja kulutusta. Lisäksi tärkeää on että materiaali on pienelle Duracell-pupulle miellyttävä ja joustava päällä. Pompin vaatteissa tämä täyttyy, sekä lisäksi syksy/talvi -mallisto miellytti vähän liiankin hyvin silmää...hih, aikuisten kokoja odotellessa ;) .


Ihanaiset :)!!

Mallistoa meille oli esittelemässä Sini, hänet ja muut shopping advisorit löydät täältä ❤.


Ihanaa iltaa Sinulle, sekä rentouttavaa alkavaa viikonloppua!

xoxo

4 kommenttia:

 1. Kauniit kutsut olet järjestänyt! Pomp de Luxin vaatteet ovat kyllä niin ihania. Tämän vuoden mallistosta luumun ja tummansinisen yhdistelmä iski minuun. Mukavaa syksyä , Bubble bath time http://rosebath.blogspot.fi/2015/09/pomp-de-lux-aw15.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, oli kyllä onnistuneet kutsut näin ensikertalaisen silmin :)! Ihania löytöjä olit tehnyt, piti käydä heti kurkkaamassa ;)!

   Poista
 2. Tämä on kyllä niin kivaa äitiydessä, lukuisat Me&I, Pomp, Silverjungle ja Nosh-kutsut! Ihania illan piristyksiä, mä kierrän aina kaikki ihan kavereiden takiakin. Pompin kiva softshell on auttamatta jäänyt pieneksi, onneksi sunnuntaina odottaa kutsut. :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Softshell meni täälläkin tilaukseen ;)! On ne kauniita vaatteita... Ja juu, todellakin tätä voisi tehdä useamminkin, jo pelkästään mammakavereiden takia ;)! Toivottavasti oli kivat kemut sunnuntaina <3!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!