20 syyskuuta 2015

Sunnuntai

Meillä on ollut rentouttava sunnuntai. Saatiin isä-pappa myöhään eilen illalla kotiin työmatkalta, joten tämä aamu aloitettiin pitkillä aamukahveilla ja tuliaispussukoiden avaamisella. Silkki sai tuliaisiksi maailman söpöimmän puisen karusellin joka on samalla soittorasia, marakassin ja suloisen Hello Kitty -farkkuasun . Mama vielä odottaa omaa tuliaistaan, jota Mikko hautoo laukussaan...


Mama lves!

Minä ehdin Silkin päikkäreiden aikaan jumpalle, ja sain toivottavasti karistettua muutaman gramman lauantai-illan suklaista ;)! Tämän raskauden aikana mikään terveellinen ei ole ollut listaykkösenä himotuslistalla, vaan pikemminkin kaikki rasvainen ja suklainen. Parasta vain jaksaa kulkea jumppatunneilla ;).

Iltapäivällä teimme pitkän pyörälenkin koko perheen voimin. Ihanaa kun Silkki viihtyy ja juttelee turvaistuimessaan, sekä nauttii matkanteosta. Pitää "passa på" - nauttia pyörälenkeistä nyt kun on vielä kelejä! Pompin uusi softshell -haalari oli ihan loistoasu pienelle myös pyöräilyyn. Pyöräillessä tuuli käy kovemmin ja pikkuinen istuu vain paikoillaan, joten tuulenpitävä asu on tarpeen. Olipa mukava kuoria lämpöinen tyttö haalarista kun tulimme takaisin kotiin .


Silkin lempi-iltasatu on tällä hetkellä kummitädiltä 1-vuotislahjaksi saatu Puppe meni puistoon -kirja. Näitä iltasatuhetkiä olen niiiin odottanut ❤.


Mikko on tällä hetkellä viemässä autoa huomiseksi huoltoon, ja minä suunnittelin seuraavaksi sohvan valtausta leffan parissa. Oma mammani on edelleen käymässä, mutta yötä siskoni puolella, joten rentoa sohvailua tiedossa täällä siis.


Näihin sunnuntai-tunnelmiin, mukavaa iltaa myös sinne!

2 kommenttia:

  1. Alessaki oli sillon 1-1,5v kieppeillä kauhian hanakka kirjojen lukija. Minäki ootin sitä, että voi ku ihanaa kun saa kohta lukea iltasatuja. Sitten ku niitä olis pitäny lukea viis kirjaa illalla ja meni aina kiukutteluksi, ni ei se enää ollu mikään nautinto :') Sitten tuli se vaihe, että pitää kertoa joku satu omasta päästä. Isillä oli niin huono mielikuvitus, ni minä sitten keksin aina jos minkälaisia angry birds satiuja ja lopulta se meni siihen, että kuuntelin, kun Alessa kerto itsekseen satua. Se oli mahtavaa kuunneltavaa se :)
    -noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, sitä ihanuutta minäkin odotan, että pääsee kuulemaan pienen mielikuvituksen tuotoksia. Ja ennen kaikkea ensimmäisiä sanoja! Pitkät pätkät illalla jutellaan ennen kuin neiti nukahtaa, mutta mamalta uupuu kääntäjä ;D! Taitaa olla hyviä juttuja, sillä tänään taas tirkuttiin niin paljon ❤!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!