02 marraskuuta 2015

Maanantai - uusi viikko

Mukavaa maanantai-iltaa!

Minun pää osui tyynyyn eilen noin klo 00.30 ja nousi ylös 02.45. Uudestaan taisin saada unen päästä kiinni joskus aamu kuudelta. Silkki oli eilen muutaman tunnin hoidossa, ja meidän pikkuisella se heijastuu öihin. Vartin välein oli suuri tarve tarkistaa, että "ätä" on paikalla . Onneksi Silkkiä väsytti aamulla, ja nousimme vasta yhdeksältä ylös. Kahvi on kyllä noussut korvaamattomaksi kaveriksi tällaisina päivinä. Vinkkinä tuleville mammoille ja papoille, jos haluatte tehdä hyvän investoinnin - hankkikaa kahvikone ;)!

Investoinneista puheen ollen, täällä on myös varustauduttu uuteen tulokkaaseen. Mikko aloitti auton vaihdolla tilavampaan...miehet... Ja minä puolestaan ostamalla tuplavaunut. Hih, naiset . Kävin testaamassa erilaisia tuplarattaita, ja lopulliseen mietintään päätyivät Mountain buggy duet -vaunut, sekä Bugaboon Donkey Duot. Mountain buggyt tuntuivat käsiin tosi tukevilta ja helposti liikuteltavilta. Uutena ostettaessa olisimme hankkineet luultavasti nämä. Jälkimmäiset kuitenkin osuivat silmiini Bugaboon kirppisryhmässä. Ja koska niitä myi perheenjäsenemme tuttava, uskaltauduin ne käytettynä ostamaan. Bugaboista löytyy googlettamalla hyvin käyttökokemuksia, mutta jos mietit vaihtoehtoisesti Mountain buggyja, suosittelen lukemaan tämän Sannan kirjoittaman postauksen, Pilvi valkoinen blogissa.

Mikon ostos - paremmat jalkatilat ja lisätila takakonttiin tulivat tarpeeseen .


Silkin kanssa olemme testanneet Donkey Duoja mono -mallisina puistoreissuilla. Rattaat liikkuvat hyvin ja ovat kevyet työntää. Pehmustettu työntöaisa on mukava ja lämmin käsissä, ja sivukoriin mahtuu kivasti tarvittavat tavarat. Istuinosa ei ole kovin tilava toppahaalarissa istuttaessa, ja haarniska tuntuu jo nyt aika naftisti mitoitetulta. Toivotaan että säätövara riittää käytössämme. Muuten olen uusiin rattaisiin tyytyväinen. Alun perin oli tarkoitus pistää nykyiset menopelimme kiertoon uusien alta, mutta Silkki nukkuu niin hyvin päiväunia Stokken Xploryissa, että en raaski luopua niistä vielä. Antaa pikkuisen pitää omansa niin kauan kuin uni niissä maistuu . Ajatuksena oli myös antaa Silkin rauhassa tottua tuleviin muutoksiin, joista yksi on uudenlaisilla rattailla liikkuminen.Maman ostos, mussu ja pyykkipäivä - jes, tunnustan, minusta on tullut meidän perheen pyykkivastaava ;)!


Minä satsaan tänä iltana ajoissa nukkumaan käymiseen, ja starttaan viikkoni uudestaan huomenna. Kunhan saan vielä yhden pesukoneellisen tyhjennettyä.

Kivaa iltaa & marraskuista viikon alkua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!