02 tammikuuta 2016

Pieni poikamme on täällä!

Voi mikä uudenvuodenpäivä meillä on takana. Saimme pienen ihanan poikamme maailmaan . Pääsimme sairaalasta kotiin jo tänään iltapäivällä. Silkki nukkuu nyt omassa sängyssään, ja pikkuinen omassa pinnasängyssään. Saatte pian tarkemman synnytyskertomuksen, mutta tässä pikainen päivitys. Neuvolasta saatujen kokoarvioiden mukaan vauva oli, kuin olikin yli neljä kiloa, kokonaiset 4380g ja 52cm pitkä. Yhtä pitkä siis kuin Silkki, mutta 610g painavampi. Koosta huolimatta kaikki meni hyvin, ja meillä oli aivan mahtava kätilö Jorvissa auttamassa. Supistukset alkoivat uudenvuodenaattona yhdentoista aikaan illalla, ja siitä kaikki kävikin nopeasti. Saavuimme eilen aamulla kahdeksalta Jorviin. Tasan kello 12.00 syntyi poikamme maailmaan . Tänään tapasimme lastenlääkärin, ja saimme lähtöluvan kotiin jo kahdelta iltapäivällä. Isosisko otti pikkuveljen riemusta kiljuen vastaan, ja halusi heti halimaan. Toivotaan että tämä jatkuu näin hyvissä merkeissä.



Nyt käyn hakemassa pienen miehen syömään, ja me Mikon kanssa odotellaan Kotipizzan pizzalähetystä saapuvaksi. Sopii tunnelmaan ;)!

Mahtavaa alkanutta uutta vuotta 2016!



19 kommenttia:

  1. Onnea! Ihana alku vuodelle <3

    VastaaPoista
  2. Tuhannet onnittelut koko perheelle! <3 Me olimme juuri eilen 2-vuotissynttäreillä, juurikin ensimmäinen päivä syntyneen lapsosen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3!! Täällä jo "leivotaan" urheilijaa, kun on ikäetu puolella :D!!

      Poista
  3. Sydämelliset Onnittelut koko perheelle <3. Eipä voisi vuosi paremmin alkaa! :) Irma

    VastaaPoista
  4. Onnea koko perheelle!

    VastaaPoista
  5. Sydämelliset onnittelut koko perheelle! <3

    VastaaPoista
  6. Paljon onnea pikkuisesta pojasta!

    T. Anna

    VastaaPoista
  7. Onnea koko perheelle! <3 sannan kans juteltiinki pari päivää sitten, niin kertoi että olitte saanu pikkumiehen maailmaan :) -noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3! Täällä on ihana pieni tuhisija :).

      Poista
  8. Onnittelut, onpas siinä suloinen pieni herra <3

    VastaaPoista
  9. Oiiiii ihanaa!! <3 Lämpimät onnentoivotukset! Mahtava alku vuodelle, ei voisi olla parempaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3! On kyllä ollut huippuhyvä alku :)!

      Poista
  10. Oi että, nyt hän on täällä! <3 Hurjasti onnea koko perheelle, ihana että synnytys sujui niin hyvin (luin juuri synnytyskertomuksesi). Oon seurannut täällä ihana tavalliseen tapaan mutta en oo oikein ahkeroinut tuon kommentoinnin parissa... Hups! Täällä kuitenkin yhä ollaan blogin matkassa mukana :)

    VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!