19 syyskuuta 2014

Beben kanssa bussissa

Ai että ensimmäinen bussimatka beben kanssa voi jännittää tuoretta mammaa! Ei niinkään se bussiin nouseminen, vaan poistuminen pysäkillä. Kehitin päässäni vaikka mitä kauhuskenaarioita miten en ehdi ajoissa ulos bussista tai tipun bussin ja rotuaarin reunan väliin... Päätin kuitenkin karistaa orastavan bussikammoni ja kävin Silkin kanssa harjoituskierroksella ystävän luona, joka asuu lähellä päätepysäkkiä. Sain rauhassa säätää itseni kärryjen kanssa ulos bussista ;) Uskokaa tai älkää, niin se olikin maailman helpoin asia. Kaikkea sitä etukäteen jännittääkin :) Kotimakalla meni kuitenkin pupu pöksyyn ja poistuin aikaisemmalla pysäkillä vanhemman herrasmiehen vanavedessä, joka poistui bussista kävelykepin kanssa köpöttäen - minulle sopivaan tahtiin ;)

Toisella kertaa jännitin pääsenkö bussin kyytiin yksin vai onko bussissa myös muita kärryjä. Olihan niitä! Ilokseni toinen kärrypari kuuluikin meidän naapurille, joten sain jälleen rauhassa opetella ujuttautumaan vierekkäin toisten kärryjen kanssa. Tällä kertaa poistuminen ei sitten sujunutkaan niin mallikkaasti, sillä unohdin jarrut päälle! Kääk, oli hitusen hankala hinata rattaita ulos bussista ennen kuin huomasin "pikku unohdukseni"!

Tänään olin Silkin kanssa ensimmäistä kertaa kaupungissa, ja bussiajelu meni jo melkein vanhalla rutiinilla. Mikä "rikollisen hyvä olo" siitä tuleekaan kun saa ilmaiseksi matkustaa bussilla. Melkein teki mieli tuulettaa perillä ;)!


Kapunkilenkki sujui muuten täydellisesti, mutta Kampissa mamman kolmas "pelko" kävi toteen ja pienelle iski nälkä. Pohdin miten bussissa mennään nälkäisen pienen kanssa, sillä meidän pikku-neidin nälkä ei jää kenellekään epäselväksi ;) Onneksi, siis onneksi uusi Bébé au lait -imetyssuoja tuli eilen postissa kotiin ja olin pakannut sen reissulle mukaan. Sen suojissa sain imetettyä Silkkiksen ja tyytyväinen pikku pallero vain murahteli suojan kätköistä. Oikeasti, näistä pikkuisista ihanuuksista lähtee vaikka mitä ihmeellisiä ääniä, etenkin syödessä ja nukkuessa 
. Imetyssuoja pelasti siis meidän kotimatkan tänään, ensi kerralla sitäkään ei tarvitse enää jännittää.

Voin lämpöisesti suositella suojaa ainakin näin ensimmäisen käyttökokemuksen perusteella. Ilmeisesti kaunis suoja ei jää muidenkaan mammojen katseilta huomioimatta, sillä bussissa pienen pojan äiti tuli kysymään mistä noita saa. Toivottavasti hän löytää perille oikeaan verkkokauppaan :)

Tällaista täällä on siis puuhattu :)

Ihanaa alkavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!