01 syyskuuta 2014

Meidän aamu

Täällä nukuttiin makoisasti ja Silkki uinui aamuyhdeksään saakka! Meillä herätään kolmen tunnin välein syömään, mutta masu täynnä pieni nukahtaa heti tyytyväisenä omaan sänkyynsä. Tosi rohkeaa nukkua omassa pinniksessä noin pieneltä, minun mielestä. Itse heräsin jo kahdeksalta, jotta ennätin suihkuun sekä syömään aamupalan, ennen kuin pieni heräili. Jätän Silkin nukkumaan aamuisella viereen, sillä on ihan parasta aamuhalia pientä ja seurata kun hän availee silmiään! Silmät on vielä tosi tummat, jännittävää nähdä minkä väriset niistä tulee.


Tässä Silkkiksen lempilelu, jonka isukki opetti viikonloppuna. Pieni seuraa silmä tarkkana pupua kun musiikki alkaa soida. Tilasin ihanan Little Jellycat-mobilen täältä. Taustalla näkyy murmurin (mormor) kutoma peitto ja töppöset - niin sievät! Kiitos omalle äidilleni 2 kommenttia:

 1. Niiden silmien väriä saakin sitten odottaa, kun ne voi joidenki mukaan muuttua vielä nelivuotiaana. Mutta jos on selvästi ruskeasilmäinen, niin sen huomaa viimeistään vuoden iässä :) mulla itsellä oli ihan orvokin siniset 1 vuotiaaksi asti ja muuttuvat sitten ruskeaksi. Alessan silmien väriä ei olu vaikea arvata, vaikka nyt ovat vasta ihan selkeästi ruskeat:)
  ihanat nuo pikku varpaat ♡ toinen on niin pieni.. ei sitä muistakkaan miten pieni omakin vauva oli syntyessään. Nyt jo niin iso tyttö mukamas :D-noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittävää todellakin. Itselläni on siniset silmät, samoin miehellä, mutta oman äidin puolelta onkin sitten ruskeaa tarjolla :) Ehkä sinisiä kuitenkin lähtisin veikkaamaan ;)
   Ihanan tarkkaavaiset ne pienen silmät ovat ja niin viattomat <3!

   Täytyy nauttia kyllä täysin tästä vauva-ajasta, jos se kiitää yhtä nopeaa kuin odotus...

   Ihanaa iltaa sinne jo isomman tytön kanssa :)!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!