10 syyskuuta 2014

Yksi bébé maidolla kiitos

Viikonlopun juhlissa puuterihuoneessa vauvan kanssa istuessani mietin, että voisihan tämän imettämisen tyylikkäämminkin hoitaa ;) Tuumasta toimeen ja klikkasin tänä aamuna brittiläisestä John Lewis -verkkokaupasta ostoskoriin Bébé au lait -merkkisen imetyssuojan.

Näiden parin viikon aikana olen huomannut, että nälkä voi yllättää pikkuisen missä vain. Kun tällainen imetyssuoja löytyy silloin käsilaukusta, niin voin tarjota pienelle syömisrauhan missä vain. Kokeilin käyttää tähän tarpeeseen myös isoa harsoa, mutta Silkki ei pitänyt siitä, että hänet piilotetaan kokonaan harson alle. Tilaa syömiselle täytyy olla ja katsekontakti mammaan täytyy tarvittaessa säilyä. Bébé au lait -imetyssuoja näyttää tarpeeksi suurelta ja jättää ylhäälle avonaista tilaa, josta pikkuinen voi halutessaan katsella mammaa. Liikkuvaisena mammana uskoisin, että suojalle tulee meillä vielä paljon käyttöä  

Onko tämä kenellekään tuttu merkki, tai löytyykö teillä käyttökokemuksia Bébé au lait -imetyssuojista?

Tämä amerikkalainen merkki juhlii tänä vuonna kymmenettä juhlavuottaan ja tuotteita voi tilata myös merkin omasta verkkokaupasta, jossa pakettiin voi sisällyttää matchaavat "puklusuojat" ja imetyssuojan saa tilattua kirjailtuna. Tullimaksut ja verot säästääkseni päädyin kuitenkin brittikauppaan. Suomesta näitä en ole vielä löytänyt... Korjatkaa jos jollakin on parempaa tietoa asiasta :)

Gwen Stefani näyttää tyylikkäästi esimerkkiä suojan käytöstä ;)


Lupaan raportoida myöhemmin omia käyttökokemuksia.


2 kommenttia:

  1. Itsekin harkitsin jotain suojaa, mutta. Lapsi lähti nelikuisena pyörimään niin vimmatusti ja hyöri ja pyöri ja potki koko ajan syöttäessä, ettei siinä lensivät kaiken maailman suojatkin mäkeen. Lopulta suostui syömään vain konttausasennossa, 8kk:n kohdalla luovutin koko touhun. Mutta toivottavasti on hyvä!

    VastaaPoista
  2. Hei, pahoittelut että vastaus viipyi, luulin jo vastanneeni mutta ipad teki tepposet... :)
    Toivotaan että täällä ehditään käyttää ennenkuin touhuaminen alkaa. Viikonlopun Habitare-messuilla suoja olisi ollut jälleen tarpeen :) Kerron sitten oliko hyvä :) Ihanaa viikonalkua sinne!!

    VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!