25 syyskuuta 2014

Helsinki-Oulu-Helsinki

Silkillä on jännittävä päivä edessä, elämänsä ensimmäinen lentomatka! Ilmeisesti hän aavistelee jotain, sillä neitokainen edelleen uinailee ja latailee voimia sängyssä. Arvatkaa miten suloiselta näyttää tuollainen pieni ihminen keskellä 180 leveää sänkyä, suuren untuvatäkin alla .

Meillä oli eilen neuvolakäynti ja tarkistelin vielä varmuuden vuoksi, että onhan turvallista matkustaa lentäen näin pienen kanssa, ja kuulemma on. Kaksi viikkoa on raja vauvojen lentomatkustukselle ja kuulemma monet, jotka käyvät synnyttämässä Suomessa palaavat heti tämän kahden viikon täytyttyä asuinmaahansa. Toki kannattaa huomioida vauvan vointi juuri ennen matkaa, ja etenkin se ettei mitään flunssanpoikasta ole tulossa, koska pieni flunssa aikuisellakin voi aiheuttaa aikamoisia haasteita ilmassa. Pienillä, jotka aktiivisesti imevät, ei pitäisi myöskään olla korvaongelmia nousussa, eikä laskussa. Varmuuden vuoksi pakkaan kuitenkin imetyssuojan mukaan käsimatkatavaroihin, ja syötän Silkkiä ainakin laskujen ajan :)

Meillä on tosiaan ihan pieni miniloma edessä ja palaamme kotiin jo huomenna. Käymme tervehtimässä pohjoisen sukua sillä aikaa kun mies on työhommissa.

Turvakaukalo olisi ollut ihana saada mukaan lennolle, mutta emme ostaneet Silkille omaa istumapaikkaa vaan hän matkustaa sylilapsena, joten kaukalo jää nyt koneen ja ilmeisesti myös terminaalialueen ulkopuolelle. Onneksi satuin soittelemaan eilen ystävän kanssa ja saimme heiltä lainaksi rintarepun kentällä liikkumiseen - kiitos :)!



Lisää Helsinki-Vantaalla liikkumisesta vauvan kanssa voin postailla kotiuduttuamme.

Have a happy day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!