08 syyskuuta 2014

Juhlissa pikkuisen kanssa

Tässä tunnelmia viikonlopun häistä! Silkki saa juhlista kymppi plussan, niin hieno pikku-vieras hän oli. Jännitin ennakkoon kuinka juhlat pikkuisen kanssa sujuvat, mutta päivän ajoitus meni ihan nappiin. Syötimme Silkin juuri ennen kirkkoon menoa, joten kirkossa hän oli hereillä ja katseli tyytyväisenä turvakaukalostaan koristeellista kattoa ja kuunteli kirkkomusiikkia.

Auton takapenkki tosin näytti sekalaiselta maitobaarilta ;)
Doomoo -imetystyyny toimii missä vain!

Matkalla juhlapaikalle Silkki nukahti autoon, omaan turvakaukaloonsa. Meillä oli mukana myös vaunukoppa, johon siirsimme hänet siirryttäessä juhlapaikalle. Omassa vaunukopassa hän nukkuikin kolme tuntia, joten ehdimme miehen kanssa nauttia rauhassa alkumaljat hääparin kunniaksi, sekä saada hääateria lautaselle. Stokken Xploryt on aivan mahtavat tilaihmeet (mahtuu pieneen tilaan), ja ne mahtuivat loistavasti pöydän päätyyn, jossa istuimme, häiritsemättä muita juhlavieraita. Silkkis uinui tyytyväisenä meidän vieressä.



Juhlapuheiden aikaan hän sitten heräsi ja mamma päätyi "naistenhuoneeseen" kuuntelemaan puheita ;) Hääkakku ja tanssit jäi tällä kertaa näkemättä, mutta oli ihana päästä mukaan nauttimaan juhlasta näinkin pienen juhlijan kanssa.

Kahdeksan aikaan illalla käänsimme auton keulan kohti kotia, ja kakkuhammasta paikkasimme itse tehdyllä omenapiirakalla. Rohkeasti vain mukaan juhlimaan pikkuisenkin kanssa jos koette, että hän on valmis sellaiseen. Pidimme Silkin aika visusti omassa vaunukopassa, jotta hän sai rauhassa nukkua ja heräillä omaan tahtiin. Mamma on myös aika varovainen näin flunssa-aikana, joten tuntui turvallisemalta pitää hänet suojassa suuremman ihmisjoukon keskellä.


Kaunista viikonalkua!

XOXO


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!