30 joulukuuta 2014

Uuteen kotiin tehtyjä valintoja

Olen jouluholisti. En ole yhtään valmis luopumaan näistä ihanista pyjamapäivistä. Voisin vain lillua vaalenpunaisessa joulupilvessäni vielä muutaman päivän . Onneksi pidimme eilen naapureiden kanssa glögihetken, ja sain vielä kiinni joulutunnelmasta.


Glögistelijät.

Saimme myös vihdoin lyötyä lukkoon uuden kodin materiaalit. Mahtavaa, olo jotenkin kummasti keveni kun suuret linjat ovat nyt kunnossa. Lattiavalinta oli haastavin, sillä se on suuri pinta, joka näkyy kaikkialle, ja määrittää siten valintoja keittiönkaapeista aina Silkin huoneen tapettiin. Laatta oli toinen haaste, sillä mielestäni laatoitus paljastaa talon rakennusvuoden. Olisin mielelläni käyttänyt laatoitettavilla pinnoilla maksimaalisen suurta laattaa, mutta talopakettiin kuuluvissa malleissa suurin oli 60x30 koko, joten sillä nyt mennään. Nostimme saman laatan myös seinille, jotta tiloista tulee yhtenäisen näköiset. Laatoitukset tullaan tekemään saumat kohdakkain ladonnalla, jotta simppelit ja modernit linjat säilyvät.

Tässä meidän valinnat. Lattiaan tuleekin Upofloorin Oak Strip Brown -laminaatti. Halusimme väriä lattiaan, modernilla twistilla, joten ohkaiset raidat istuivat meille. Laattaa tulee eteiseen, kodinhoitohuoneeseen, sekä wc- ja kylpyhuonetiloihin, ja se on White Stone 30x60. Seinille haimme lattiaan sopivaa sävyä, jolla maalamme muutamia pintoja, sävyksi valikoitui Tikkurilan Kalkki, F484.


Silkin huoneeseen laitamme Färg och Form´n harmaan pilvitapetin. Se on sopivan leikkisä, mutta ei liian "vauva" ja matchaa kivasti vaaleanpunaisen kanssa.


Kuva lainattu Lekmer-sivuilta.

Askossa myynnissä oleva Espritin matto olisi kiva väripilkku Silkille. Näitä voisi olla vaikka kaksi vierekkäin. Nyt vain alekuponkeja bongailemaan ;). Matto löytyy täältä.

Tässä meidän ulko-ovi. Ja, oh yes - it´s red!


Muut valinnat jäävät odottelemaan muuttamista, sillä kun hetken asuu sisällä, niin usein siinä vaiheessa huomaan mihin pintaan kaipaa lisäväriä.


Ps. Osaisiko joku sanoa, mikä on laatta-trendi 2015?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!