07 tammikuuta 2015

Kotiprojekteja

Huhhei, täällä on heiluttu mopin varressa oikein urakalla. Siivosimme kuusen ja sen miljoona neulasta pois. Suomi on joulukuusimaa, voisiko joku keksiä jonkin joulukuusen noutopalvelun. Joka vuosi mietimme, voiko kuusen a) laittaa biojätteeseen b) asettaa roskakatokseen odottamaan noutoa c) viedä takaisin metsään...?

Joka tapauksessa, kuusesta luopuminen oli tänä vuonna rankkaa. En selvästikään ole somistanut kotia jouluun ajoissa. Yleensä sormet ovat syyhynneet heti uudenvuodenaaton jälkeen keräämään koristeet pois, mutta tänä vuonna koristeähkyä ei tullutkaan. Korjausliike tähän tulee heti tämän vuoden marraskuussa ;).

Muuten olen ollut supertehokas koko alkuviikon. Maanantaina sain hoidettua kaikki ikävät rästihommat pois, kuten epäselvien laskujen selvittelyn, joiden hoitoa aina siirrän viimeiseen asti. Bookkasin kiinteistövälittäjän meille käymään huomiseksi, sekä siitä inspiroituneena myös kirpparipöydän. Parasta alkaa nyt jo setvimään kaappeja muuton alta, sillä juuri ennen muuttoa on aina monta muutakin asiaa odottamassa. Kiinteistövälittäjää varten olenkin kiillottanut kotia kuntoon, siivoushullun mielipuuhaa ;). Tosi mukava päästä kuulemaan arvio kodistamme, ja sen tämän hetkisestä arvosta. Pitäkää meille peukkuja!



Vauvauimarilla oli maanantaina uudet popot testissä, ihanat!!
Kiitoksia naapuriin hankita-avusta ;).


Mama hurahti höyrypesuriin .

Ps. Sain muuten kahden minuutin parkkisakkoni anteeksi, jee, aika mahtavaa :)!

4 kommenttia:

  1. Vau mitkä kengät pikkuisella!
    Tsemppiä kaappien siivous- ja muuttoprojekteihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ole södet <3. Kyllä kelpaa tassutella :). Kiitos tsempeistä, niistä saa aina extraenergiaa :).

      Poista
  2. Tsemppiä asunnon myyntiin ja rakennusprojektiin :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä tarvitaan :)! Ihanaa päivää sinne!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!