30 tammikuuta 2015

Oho.


Nyt on loppurutistus tehty, ja asunto on myyty, tarjous on hyväksytty, ja vaikka hinnassa tultiinkin ostajaa vastaan niin hyvältä tuntuu :).

Ihanaa, nyt voi vähän höllätä siivouksessa ja suunnata katseet tulevaan kotiin. Mikäli etsitte kodillenne asiantuntevaa välittäjää, niin ohokoti.fi´n Stefan von Harpea voin lämmöllä suositella. Asiantuntevaa, diplomaattista ja hyvää välitystä. Kodin ostaminen, ja myyminen on aina suuri asia, joten on tärkeää, että välittäjään voi luottaa.  Meidän koti myytiin ensimmäiseltä näytöltä viikossa. Nyt jos voisi, niin olisi kiva poksauttaa skumppa, mutta se saa hetken vielä odottaa .

Silkki sai tänään neuvolassa viisikuukautis rokotteet, ja paras lääke särkyyn ja kipuun on äidin maitobaari - skool ;)!


3 kommenttia:

 1. Kävipä se nopeasti. Paljon onnea!!! Ihanan näköinen asunto teillä oli ja niin siisti.
  Ihanan siisti oli myös Silkin beautyboxi. Saatko muuten Liberolta tuotteita ilmaiseksi (blogin takia) vai oletko muuten vaan tykästynyt Liberoon? Vink vink Libero, jos et saa :)

  Lentoemäntä ajoista vielä kysyisin, kun en silloin postaukseesi ehtinyt reagoida, että oliko jotain reittejä ja kohteita, mihin tykästyit eniten? Mitä puuhailitte lempparikohteissa tai muissakin kohteissa? Miten jaksoit aikaerot ja vuorotyön? Ystävystyykö toisiin lentoemoihin helposti ja säilyykö yhteydenpito, kun ei ole enää samoissa hommissa?

  Äläkä vaan lopeta tätä ihanaa blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos, tämä siisteys oli kyllä hetkellistä, ja pyykkitupa on jo vallannut kodin ;). Haastavaa tällaiselle siivousintoilijalle kuin minä ;). Ollaan kyllä iloisia, että koti löysi näin nopeasti uuden asukkaan, kiitos onnitteluista :)!

   Meillä on tuttu Liberolla töissä, ja olen sitä kautta päässyt tutustumaan tuotteisiin, mutta siinä kävi niin, että itsekin tuotteisiin tykästyin <3! Toimii Silkin iholla, ja näyttää hyvältä hyllyssä. Olen aika tarkka tuotteista, joita pienelle käytän, niin nämä baby-tuotteet tuntuvat turvallisilta.

   Voin kirjoitella tuosta lentelystä vielä erikseen, muuten vastauksesta tulee "romaani" ;).

   Ihanaa päivää sinne & kiva kun kommentoit :)!

   Poista
 2. PS. En lopeta, mutta työstän ajatusta mihin suuntaan tätä muovaisi :):

  VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!