31 tammikuuta 2015

Silkki gulleplutt

Voi että minä rakastan meidän pientä kultakimpaletta . Silkki kävi eilen viisikuukautis neuvolassa, ja sai viisikuukautis rokotteet molempiin reisiin. Pikku poloisella nousi lämpö yöllä, ja hän heräili useaan otteeseen. Aamulla kuitenkin urhea pieni tyttö vain hymyili vieressä, vaikka samaan aikaa olisi haukottanut, ja pistosjälkiin sattui. Ihana, rakas pieni Silkki.

Silkillä oli tullut pituutta 2,7 cm ja painoa 1,235 kg sitten viime käynnin. Murusen mitat ovat siis 67,5 cm ja 8,535 kg. Vaatekokona meillä on 68 tällä hetkellä, joissakin vaatteissa myös koko 74 menee, mutta hihoja saa hiukan kääriä.

Silkki on saanut myös ensimmäiset kaksi hammasta, joten seuraavaksi alamme tutustumaan hammasharjaan. Maman pieni se vain kasvaa . Enää en ihmettele yhtään vaikka yöt ovat välillä vähän levottomia, sillä pieni kasvaa ihan silmissä, ja sen täytyy tuntua kropassa. Pian saamme kaivaa Stokke sleepi miniin jatkopalat esille. Stokken sänky on ollut tähän saakka hintansa väärti, sillä Silkki on nukkunut yönsä omassa sängyssä ensimmäisestä yöstä lähtien. Luulen, että sängyn pieni koko on tuntunut pienestä turvalliselta. Plussana sängyssä on pyörät alla. Kun Silkki on yöllä herännyt, on pyörillä olevaa sänkyä ollut helppo keinuttaa, kunnes pikkuinen nukahtaa.

Silkki sai jälleen myös kehuja hyvästä ihostaan, näköjään Liberon tuotteet todella toimivat .

Minun oli tarkoitus lähteä tänään shoppailemaan Omppuun, mutta en raaski liikuttaa Silkkiä päiväunilta. Tänään siis otamme rennosti kotona, jotta Silkki saa levätä pois yön valvotut hetket.
Nalle Puh tuotteet ovat olleet kiven alla löytää, mutta nyt maahantuoja on vaihtunut, ja Puh-tuotteita pitäisi tulla taas lisää valikoimiin.

Ihanaa lauantaita!
XOXO

2 kommenttia:

 1. Rokotteet on kyllä inhottavia. meillä ei onneksi ole ikinä noussut kuume niistä. Iso tyttö teillä kyllä :) Alessa oli vasta vuosineuvolassa saman painonen mitä Isabel nyt.
  onko tuo stokken sänky kallis? Minäki haluan sitten joskus seuraavalle vauvalle semmosen sängyn jossa on pyörät alla!
  Meillekki tulee hampaita.Viidestoista ja kuudestoista tulossa. Ei oo neiti viikkoon syöny mitään. Ja korvatulehuski vielä kaiken hyvän lisäksi..
  Toivottavasti sinnekki tullu lunta nyt kunnolla näiden myräköiden ansiosta :-) itse kävin umpisessa rämpimässä eikä koiratkaan meinannu haluta mukaan :D
  -noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne tuli lunta, mutta se on niin markää, että sain hiki hatussa tarpoa eilen bussille ;)!

   Meilläkin tuli nyt ensimmäistä kertaa kuumetta rokotteesta, mutta onneksi kuume meni yhdessä yössä ohi :). Pikkuisen väsy vaivasi seuraavana päivänä, mutta lepo korjasi tilanteen :).

   Mitäkähän tuo sänky kustansi, ostettiin se alesta niin hintaa jäi alle viisi sataa. Kallis sinänsä, mutta pakettiin kuului jatkopalat, joten sängyn saa kasvatettua suuremmaksi ja käyttöikää pidennettyä :).

   Aina se sydäntä riipaisee kun pieni on kipeä <3. Tsemppiä sinne korvatulehduksen kanssa!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!