30 huhtikuuta 2015

Hyvää vappua!

Se on vappuaatto nyt! Me aloitettiin päivä tehokkaasti Strong Mama -tunnilla ja salaattilounaalla Ompussa. Niin mukavaa kun lähellä asuu entinen työkaveri, jolla on lähes samanikäinen poika kuin Silkki. Ennen törmäsimme satunnaisesti samalla jumppasalilla, ja nykyään käydään samoilla Mama-tunneilla. Ei tule jumppatuntejakaan jätettyä välistä, kun tietää että on hyvää seuraa tarjolla :). Vauvat tuo ihania uusia ihmisiä ja vanhoja tuttuja takaisin elämään Onneksi tänään ei ollut yhtä kaamea vesikeli kuin eilen, niin päästiin yhtämatkaa kärryttelemällä kotiin. Silkki nukkui kärryttelyn päälle niin hyvät päikkärit, että mama ehti ottaa kunnon Skype-puhelun ystävälle Lontooseen.

Pian meille tulee Silkin kummitäti, miehen, koiran ja masu-asukin kanssa iltaa viettämään. Ihanaa . Aikuisille on luvassa tacoja ja simaa, Silkille baby-pannukakkua, joka on suurinta herkkua tällä hetkellä. Vauvaperheessä ei tarvitse enään ottaa paineita parhaista vappu-bileistä, mikä on jopa helpottavaa ;)! Eikä kukaan edes kysele miksi :). Se että hengaa paremman puutteessa kalsarit jalassa sohvalla, on nykyään ihan hyväksyttävää ;). Mama lves!Silkki sai valita itse oman ensimmäisen vappupallonsa,
 joka oli Tietysti vaaleanpunainen :).


Mahtavaa vappuaattoa teille ihanat!

2 kommenttia:

  1. Hyvää vappua! Joo minustakin on ihanaa ettei tarvitse vappuna mitään biletyksiä miettiä kun voi viettää vappua rennosti kotosalla vauvan kanssa. Minua kiinnostaisi tuo baby pannukakku, mitä se on? Onko reseptiä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Sanos muuta, vauva tuo tiettyjä "etuoikeuksia" mukanaan ;)! Laitan reseptin pian jakoon :)! Aurinkoa sunnuntaihin!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!