18 heinäkuuta 2015

Aamut ovat parhaita

Harvinaista herkkua ovat nykyään ne aamut kun ehdin herätä meistä ensimmäisenä ja nousta ylös sängystä. Keittää kupin kahvia, selailla suosikkiblogit läpi ja heräillä rauhassa ennen kuin muu perhe nousee. Tänä aamuna sain nauttia aamuhetkeni rauhassa. Silkki heräsi vasta 9.45 :)! Pikkuisen kuume pysyi vihdoin ja viimein eilen illalla poissa. Kovan työn takana se olikin, sillä ilman lääkkeitä kuume nousi hetkessä yli 39 asteeseen. Nyt täällä touhuaa normaali virkeä pikku-peipponen. Tämä on hyvä aamu siis meille kaikille .

Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla että pikkuinen voi jo paremmin :)
    Mä kuulisin mielelläni mitä blogeja seuraat, mulla kanssa omat vakkarit mitä luen, mutta uusiakin olisi kiva löytää lukulistalle. Sun blogi on kyllä yksi suosikeistani, ihania juttuja arjesta ja onnellisuus huokuu läpi teksteistä !
    -Mary

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mary kauniista kommentista :)! Voin tehdä postauksen lukemistani blogeista, toivotaan että niistä löytyy uusia tuttavuuksia :)! Ja onneksi neljän päivän sairastamisella selvittiin, on se niin riipaisevaa nähdä pieni kipeänä, vaikka hirmu sinnikkätä sairastajia nämä ovat <3! Kaunista päivää sinne!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!