29 heinäkuuta 2015

Kuusi suosikkiblogia

"...Mä kuulisin mielelläni mitä blogeja seuraat, mulla kanssa omat vakkarit mitä luen, mutta uusiakin olisi kiva löytää lukulistalle. Sun blogi on kyllä yksi suosikeistani, ihania juttuja arjesta ja onnellisuus huokuu läpi teksteistä !..."

Kiitos vielä tätäkin kautta positiivisesta kommentistasi! Ohessa kuusi minun tämän hetken suosikkblogia.  Toivottavasti listalta löytyy uutta luettavaa :).
1. Dear Moment´s & Me - Silkin ihanan kummitädin, ja pitkäaikaisen ystäväni pitämä blogi on yksi niistä blogeista, joka sai minut aikanaan koukuttumaan blogimaailmaan. Ihania kuvia, ja hyvää tekstiä mielenkiintoisista aihepiireistä. Nyt olen vielä enemmän koukussa ystäväni blogiin, sillä heillekkin on tulossa vauva!
2. Malenami.com - Malenamin blogi on täynnä inspiroivia kuvia ja kauniita asioita. Tykkään hänen rönsyilevän pehmeästä tyylistä, sekä sisustuksessa että vaatteissa. Hänen bloginsa löysin jo vuosia sitten, ja on yksi niistä blogeista joita selaan illalla ennen nukkumaan menoa tai halutessani rentoutua . Malenamin kuvissa vilahtelee myös hänen suloinen pieni poikansa Leon.
3. Char & the city - Pitkän, pitkän tauon jälkeen löysin takaisin kolmekymppisen Charin blogin ääreen. Asiaan voi vaikuttaa se, että hänellä on todella hyviä sisustus postauksia, joista olen ammentanut viime aikoina inspiraatiota uuteen kotiin.pilvi valkoinen

4. pilvi valkoinen - pilvi valkoinen blogin Sanna on entinen kollegani, ja yllätyksekseni löysin hänen bloginsa reilu vuosi sitten. Sanna kirjoittaa elämänsä keskipisteistä pienistä kaksostytöistään, matkustelusta, sisustuksesta sekä arjen kauniista asioista rennolla otteella. Heille on myös tulossa uusi vauva, ja jään lämmöllä odottelemaan uusia postauksia aiheesta .
5. En barnplaggsguide - Ruotsalaisen barnplaggsguiden blogin löysin Silkkiä odotaessani, ja edelleen selaan blogia säännöllisesti. Blogin takana kirjoittaa kahden lapsen mamma, Sheila. Hänellä on tytär, sekä puolitoista vuotta nuorempi poika jotka vilahtelevat usein malleina mamman ostoksille. Sheila kirjoittaa lähinnä lastenvaateuutuuksista, vaihtuvista sesongeista ja vinkeistä lastenvaatteiden ostoon. Tosi kiva ja helppo blogi, jos haluat seurata lastenvaatetrendejä.

6. Brownsugar - Brownsugar beauty blogg on myös ruotsalainen blogi, jossa 24 vuotias Sara kirjoittaa kauneudenhoitotuotteista. Pidän siitä, että blogissa vilahtelee niin apteekkikosmetiikkaa, kuin selektiivistäkin kosmetiikkaa sulassa sovussa. Ja suurimman osan tuotteista löytää myös kotimaan kamaralta.  Postaukset ovat kiireiselle mamalle sopivan lyhyitä ja selkeitä, erittäin helppolukuisia :).


Kuvat ovat lainattu edellä mainituista blogeista - 
teksteissä olevista linkeistä löydät sekä kuvan lähteen & blogin :).

Ja myönnetään, omalla lukulistallani on tällä hetkellä lapsi/sisustus -painotteisia blogeja . Huomaan, että elämäntilanne määrittää paljon sitä mitä luen. Tässä siis tämän hetken suosikkeja.
4 kommenttia:

 1. Pus <3 Kiitos maininnasta <3 Mulla lukulistalla kans puolet näistä ;) Hitsit kun ehtis vaan kaikkien ihanien blogien parissa pyöriä puoli päivää ja vielä jotain laadukasta ite yrittää ;)
  Kyllä se niin menee, että samantapaisia blogeja haluaa monesti lukea, mikä tilanne itsellä on menossa! Paitsi että mulla painottuu sisustukseen oli tilanne mikä tahansa :D Nyt on saanut hyviä vinkkejä vauva-aiheisista blogeista, joten siinäkin mielessä niitä on hyvä vähän tiirailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤❤❤ tietty, sähän mut tähän hommaan koukutit :)!! Ja todellakin, jos sais yhden ylimääräisen lukutunnin päivään lisää, maailmaan mahtuu niin paljon hyviä blogeja! Ihanaa päivä muru ❤!

   Poista
 2. Tulin vielä kiittämään sinua vinkeistä. Kauniin nimen ja kuvauksesi perusteella valitsin luettavaksi Pilvi valkoinen blogin ja se on aivan ihana ja kaunis niinkuin sinunkin blogisi :) Kiitos, kiitos, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, tosi ihana että uutta luettavaa löytyi. Toivotaan, että Sannan aika riittää päivitellä Pilvi valkoinen -blogia :)! Ihanaa viikonloppua sinne ♥!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!