02 elokuuta 2015

Tallinnan matkaajat

Tulimme eilen illalla kotiin Tallinnasta. Tänään olikin pakko pitää uniaamu reissusta toipumiseen ;). Mikko heräsi Silkin kanssa 7.30 ja minä nukuin reilun tunnin pidempään. Sitten vaihdoimme vuoroa, ja minä hääräsin Silkin kanssa kun Mikko meni jatkamaan unia, ja nukkui melkein kahteentoista. Taisi isä-pappa olla matkasta kaikkein väsynein!

Tallinna oli tosi kiva matkakohde näin yöpymisenkin kannalta. Yövyimme Hotelli Palacessa, joka on aivan ydinkeskustan ja vanhan kaupungin kupeessa. Hotelli oli tosi hyvä palveluineen, ja aamiaisen kahvikupin koko juuri oikea ;)! Tallinnassa ruoka oli hyvää ja ostettavaakin löytyi. Tämä mama huullaantui Tallinnan kukkatoreilla. Ostin kotiin tuomiseksi aivan ihania ruusuja, joita olen usein himoinnut, mutta en koskaan aikasemmin ole jaksanut kanniskella. Tällä kertaa tein poikkeuksen, ja kylläpä kannatti, sillä tänä aamuna oli ihana juoda kahvit tuoreen ruusukimpun äärellä.

Onnistunut matka siis takana. Ainoa huomio itselle oli, että mikäli paluu on iltalaivalla, niin pienen lapsen kanssa matkatessa oma hytti olisi säästänyt viimeisen matkustus-tunnin itkuilta. Silkki on aivan mahtava matkaaja, mutta kun väsymys tulee niin se myös tulee. Nyt meidän pieni onkin auvoisilla päiväunilla. Pikkuisen hymy oli niin hurmaava kun peittelin hänet reilu tunti sitten kärryihin päiväunille. Taisi olla rentouttavaa päästä päikkäreille kotona .


Jos huonesta löytyy käyttövalmis tabletti, aamutakki ja pehmoiset tohvelit, sekä kahvinkeitin; täytyy hotellin olla hyvä.

Valmiit aamupalat ovat jotain niin taivaallista!


Mama ja Silkki hotellin kahvibaarissa.

Lähdössä kaupungille :).


Aikainen lintu madon nappaa, siitä pitää Silkki huolen ;).


Kukkarakastajan ruusut!


Have a happy sunday!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!