21 elokuuta 2015

Mama shoppaa

Pitkästä, pitkästä aikaa tein todellisen löydön tori.fi'stä. Yleensä olen huono ostamaan mitään käytettynä. Silkin myötä olen kuitenkin tehnyt helmilöytöjä lastenvaate-kirppareilta (suosikkini on nella & nuttu Espoossa), ja varmaan sen vuoksi innostuin selaamaan myös torin sivuja. Maman löytö vilahtikin jo Silkin alla viime sunnuntain postauksessa, Asumista Deko-talossa. Se on nimittäin aivan ihana nojatuoli, ja mikä parasta - se on aivan uusi!

Halusin lastenhuoneeseen kevyen, mutta samalla riittävän muhkean tuolin, jossa on hyvä istua. Ikean tuolit olisivat olleet potentiaalisia, mutta ne olivat suunniteltuun tilaan hiukan liian isoja. Sen sijaan alla oleva Hübsch´n nojatuoli oli juuri sopiva. En ole aikaisemmin kuullut Hübsch -huonekaluista ja syystäkin, sillä nopealla googlauksella selvisi että heillä ei ole jälleenmyyjää Suomessa. Kalusteita saa kuitenkin tilattua esimerkiksi täältä. Mama lves!

Ajattelin tuunata tuolin vielä parilla kivalla tyynyllä ja pehmeällä filtillä syys- ja talvi-iltojen varalle. Vielä kun saan nojatuolin äärelle tunnelmallisen lukuvalon, niin iltasatunurkkaus on valmis .


Love, love, love! Eikö ole ihana...Silkin lisäksi tuolikin ;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!