04 elokuuta 2015

Smoo tie!

Olin sunnuntaina ystäväni baby-shower juhlissa, josta saimme kotiinviemisiksi ihanat mukit. Mukista innostuneena ristin sen smoothie-mukiksi ja pitkän tauon jälkeen aion ottaa smoothiet takaisin ruokavalioon! En ole pitkään aikaan jaksanut innostua smoothieista, mutta uuden mukin innoittamana tein heti iltapala-smoothien.


❤ mansikoita ❤ banaani ❤ kiivi Valion pehmeä rahka ❤ jogurttia
(kiivi raikaisti ihanasti makua :))

Nyt kun Silkki on luopunut rintamaidosta, olen tarkkana siitä että meidän maitotuotteet sisältävät kalsiumia. Silkki ei edelleen suostu juomaan äidinmaidon korviketta eikä ota tuttipulloa, joten maidon juomisen houkutteluun on mennyt tovi. Rahka, viilit ja jogurtit puolestaan uppoavat hyvin pieneen masuun. Huomasin tässä taannoin, että kaikki maitotuotteet - joista olisin luullut - eivät kuitenkaan sisällä kalsiumia. Kaupassa kääntelenkin ahkerasti maitotuotteiden purkkeja ympäri ja luen takakannen tuoteselosteita. Sisällöissä on eroja. Esimerkiksi rahkoista Valion pehmeä rahka sisältää kalsiumia, kun taas vastaava Ehrmann ei sisällä.

Keksin lisäksi, että pillillä juominen on sekä mamasta, että Silkistä hauskaa. Ja niinpä olenkin ostanut Silkille välipalaksi pillimaitoja, jotka on äärettömän helppo pakata mukaan ja kivoja juoda esimerkiksi puistossa tai matkalla. Silkki ei vielä osaa oikein imeä pillistä, mutta maitoa tulee kun purkkia puristaa ;). Kaikki keinot sallittuja .

Tässä vielä maman pillimuki baby shower käytössä. Sopii arkeen ja juhlaan. Ja sitä paitsi, kauniista mukista juoma kuin juoma maistuu paremmalta .

Kauniin mukin (lasipurkki kannella) löydät täältä.

Kiva lasi vaikka synttäreille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!