09 elokuuta 2015

Me odotamme vauvaa!

Kiitos miljoonasti ihanista onnitteluistanne! Suuret kiitokset . Me tosiaan odotamme toista lastamme! Tämä on niin suuri juttu meille, ja olemme niin iloisia ja onnellisia uudesta tulokkaasta. Halusimme alkuun nauttia suuresta uutisesta vain itse ja kerroimme perheillemme vasta ensimmäisen ultran jälkeen. Halusin myös tiedottaa asiasta ensin työnantajaani, sekä muita tärkeitä tahoja ennen kuin päätin kertoa blogin puolella. Nyt kun masu alkaa jo näkyä, ei asiaa voi enään piilotella :).

Olemme nyt puolivälissä raskautta, ensi viikolla tulee viikko 20. täyteen. Uuden pienokaisen pitäisi syntyä 29. päivä joulukuuta. Silkin ja vauvan väliin tulee siis vajaat 17 kuukautta. Se on aika tiivis aikataulu, mutta on myös tosi ihana saada lapset näin lähekkäin. Itselläni vuosia sisaruksiini on yli kymmenen ja Mikolla ei ole sisaruksia, joten olemme niin onnellisia että voimme pian sanoa olevamme kahden lapsen vanhempia.

Miten viikot ovat sitten tähän saakka menneet? Voin sanoa, että raskaudet eroavat aika paljon toisistaan.

Silkin kohdalla:

❤ en potenut juurikaan huonoa oloa, eikä pahoinvointia ollut
❤ en väsynyt, vaan päin vastoin koin saaneeni uutta energiaa
❤ nukuin yöni tosi hyvin
❤ mielitekoni oli lähinnää raikkaat mehut ja hedelmät

Uuden vauvan kohdalla:

❤ alkuraskauden etova olo oli aika kauhea. Hyvä kun sain lämitettyä Silkille ruokaa, sillä kaikki ruoka ja ruoan laitto saivat etovan olon aikaiseksi.
❤ väsymys iski iltapäivisin, ja oli ihan valmis nukkumaan jo ilta kahdeksalta!
❤ ainoa mitä sain alkuun alas olivat tuoremehut ja McDonald´sin chicken wrapit. Kahvia en pystynyt juomaan, vasta kuin viikolta 13. eteenpäin.

Onneksi nyt on olotila helpottanut. Mikään ei enään ällötä, ja vireystasokin on palautunut lähelle normaalia. Silkki pitää huolen, että meillä herätään kukonlaulun aikaan, joten pientä väsymystä on iltaisin sen puolesta ilmassa. Yksi suuri ero on myös istukan sijainti. Silkin kohdalla se oli takana, ja tunsin pienen liikkeet jo todella aikaisessa vaiheessa. Tämän uuden vauvan kohdalla istukka on edessä, ja alan vasta nyt tuntea liikkeitä. Olen odottanut sitä todella kovasti .Isosisko !

Olimme Silkin kanssa viime viikolla, Mikon työmatkalla mukana Turussa. Silkki näki ensimmäistä kertaa nuken hotellin leikkihuoneessa. Olin pakahtua onnesta, sillä pikku-neiti haki nuken tomerasti kärrystä, puristi rintaansa vasten ja kuljetti mukana leikeissä. Voiko hellyyttävämpää olla. Silkistä tulee maailman paras isosisko .

Mama ja Silkki Turussa - ensimmäinen mammaostos päällä, H&M:n alesta löydetty mamamekko.


6 kommenttia:

 1. <3 Ihania olette! Onnea vielä tätäkin kautta :)

  VastaaPoista
 2. <3 <3 <3 Hyvin kyllä ällötyksen pidit omana tietona ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, yritin ajatella että jos en ajattele sitä, ei ällötä...ei toiminut ;D ❤!!

   Poista
 3. Ihanaa <3 <3 <3!!! Paljon onnea! Silkistä tulee niin huolehtiva ja hyvä isosisko. Hänestä ja vauvasta tulee tiivis kaksikko :-). Kuulemani mukaan myös mustasukkaisuutta on paljon vähemmän, kun lapset syntyvät niin lähekkäin. Onnellista loppuodotusta <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3!! Toivotaan, että mustasukkaisuus ei löydä meille ;)! Täytyy yrittää jakaa huomiota riittävissä määrin myös isosiskolle, joka hänkin on pieni vielä <3! Ihanaa pallomasuilua myös sinne, toivottavasti olet voinut hyvin :)! Halit iltaan!

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!