31 elokuuta 2014

Ensimmäiset kävelylenkit

Kävimme eilen ensimmäisellä pienellä kävelylenkillä. Tuntui tosi ihanalta päästä pieneksi hetkeksi ulos melkein viikon sisällä olon jälkeen. Silkki nukkui tyytyväisenä omassa untuvapussissaan pelkkä myssy päässä ja pieni body alla. Isukki otti rennosti ensimmäisen lenkin, mutta mamma vähän hikoili, sillä kaikki liikenteen ja autojen äänet tuntuivat voimakkailta. Joka tapauksessa selvisimme hienosti ja uskaltauduimme tänään jo toiselle lenkille tontille. Muuten olo on mitä mainioin, mutta synnytystä voi hyvin verrata maratoniin. Pienet kävelylenkit ovat tuntuneet sen jälkeen treeniltä ja kroppa vähän tutisee kävelyiden jälkeen, mutta eiköhän tässä pian peruskunto palaudu. Jos joku tästä lähtien kertoo minulle juuri synnyttäneensä, tulen halaamaan häntä tiukasti ja sanomaan "Olet tehnyt rankan ja upean työn!". Ensimmäistä kertaa oikeasti ymmärrän mistä on kysymys :)


Stokket rullasivat hienosti myös hiekkatiellä! Rakastan näiden kärryjen keveyttä ja liikkuvuutta! 

Ilta-ohjelmassa on seuraavaksi vuorossa saunaa, sohvalla löhöilyä Silkki kainalossa (maailman parasta, sillä samalla voi tuoksutella ja suukotella pikkuisen ihanaa ihoa) sekä hyvä leffa...ehkäpä pikku-jäätelöannoksella - olen jäätelöni ansainnut ;)! 


I feel good - hyvää sunnuntai-iltaa!


2 kommenttia:

  1. Onnea vielä :) Kirjoitathan jossain vaiheessa synnytyskertomuksesikin, kun jakselet ja ehdit. Ja niitä masupallokuvia olis kiva nähdä myös lisää, varsinkin niitä rannalla otettuja ilmapallojen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kommentistasi ja suuret kiitokset onnitteluista! Ilman muuta kirjoitan :) Ja laittelen kuvia myös lisää kun ennätän ;) Ihanaa viikonalkua Sinulle!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!