30 maaliskuuta 2016

Kauhea kankkunen

Tänä aamuna oli sellainen tunne, että minulla on kauhea kankkunen kun heräsin. Sain nukuttua ehkä neljä tuntia viime yönä, ja liian vähäinen uni tuntuu minun kohdalla kankkuselta. Silkki sairastui pääsiäisen lopulla flunssaan, ja siitä on jäljellä yskä joka vaivaa öisin. Sama yskä alkoi myös Maxilla viime yönä. Kummatkin vauvat kainalossa kuuntelin molemmin puolista yskimistä, ja kauempaa Mikon kuorsausta. Minulta selkeästi puuttuu jokin uni-geeni, joka Mikolla on. Tänä iltana sain molemmat pienet hyvin unille, ilman yskimistä. Pidän peukkuja että saadaan kaikki neljä oikeat superyöunet .

Lapset ovat kyllä ihmeellisiä sairastajia, sillä kipeänäkin ne jaksavat leikkiä ja touhuta. Tällainen nuhanenäinen pääsiäiskissa meillä hoiti vauvojaan .

Sain myös vihdoin tilaamani vierashuoneen vuodesohvan pääsiäiseksi kotiin. Vuodesohvan etsimiseen meni yllättävän kauan, sillä en millään meinannut löytää sopivan kokoista sohvaa huoneeseen. Lopulta sellainen kuitenkin löytyi kodin1 -tavaratalosta, ja kotimaisen Hakolan mallistosta. Nyt onkin tosi mukava päästä laittamaan keskeneräistä huonetta kuntoon.


Mikolla oli voittaja-fiilis kun sai kannettua sohvan eteisestä vierashuoneeseen. Meillä oli kotiinkuljetus, mutta toimitus meni niin myöhälle että lapset olivat jo nukkumassa. Huonosti nukuttujen öiden jälkeen sitä tekee parhaansa, että saisi illalla hetken omaa rauhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!