11 maaliskuuta 2016

Meillä asuu apina!

Minulla on ollut mielikuva millaisen pikkutytön sängyn haluan Silkille laittaa kun hän kasvaa ulos pinnasängystään. Ja se päivä tuli nyt...aikaisemmin kuin luulinkaan. Ilman minkäänlaista varoitusta meidän pieni apina putosi pinnasängystään pari yötä sitten. Käsittämätöntä, sillä sängyn laita on Silkkiä kaulaan. Ajattelin että laidan yli kiipeäminen olisi ollut kertaluontoinen kokeilu, mutta seuraavana yönä saimme rakkaan apinamme kiinni itseteosta. Silkki yksinkertaisesti venyttää toisen jalkansa pinnasängyn reunalle, ja ponnistaa siitä yli. Onneksi joku suojelusenkeli näiden pienten olkapäällä istuu, sillä yhtään mustelmaa pikkuinen ei saanut. Ihmeellisen elastisia nämä pienet ovat .

Täällä on siis muokattu Stokken Sleepi uuteen uskoon. Poistimme Sleepin alta pyörät ja irrotimme osan laitaa, jotta Silkki pääsee turvallisesti kiipeämään itse sänkyyn ja pois sängystä. Ilmeisesti muutos oli odotettu, sillä niin iloinen vastaanotto muokatulla sängyllä oli. Silkki pyöri ja nauroi siinä onnellisena.

Pikku apulainen .

Pikku-taapero nukkui tyytyväisenä aamukuuteen, ja sen jälkeen kuului "ätää" meidän sängyn vierestä. Mama puolestaan ei nukkunut hyvin, sillä jännitin niin paljon osaako Silkki yöllä kiivetä pois sängystä ja tulla meidän makuuhuoneeseen. Hih, matkaa on ehkä puolitoista metriä, mutta silti .

Reunapehmusteen jätin tahallani vielä sänkyyn, sillä ajattelin että se hidastaa mahdolliselta putoamiselta. Tällä versiolla mennään niin kauan, kuin Max tarvitsee Sleepin käyttöönsä. Tällä hetkellä Max nukkuu omassa Sleepi Minissä. Sen jälkeen Silkki saa toivottavasti ihailemani pikku-prinsessan sängyn.

Toivotaan, että tänä iltana meillä mennään ajoissa nukkumaan ja nukutaan hyvin. Olen varannut sohva-aikaa, sillä tänään alkaa kaksi huippusarjaa; Elastinen feat & Hjallis, jotka molemmat haluan nähdä .

Mahtavaa perjantaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!