26 maaliskuuta 2016

Lankalauantai

Silkki ja Max nukkuvat päiväunia, ja Mikko tekee koulutehtäviä makuuhuoneessa. Minä puolestani loikoilen olohuoneen lattialla, juon kahvia sekä päivitän teille kuulumisia. Tänään meillä ei ole mitään suurempia suunnitelmia, mikä on aika ihana tunne aktiivisen viikon jälkeen.

Olimme pienellä hotellilomalla tiistaista torstaihin Tampereella, Mikon töiden ohella, ja samalla se oli loistava syntymäpäivälahja minulle! Ei siivuosta eikä ruuanlaittoa kahteen päivään, mama so lves! Sain myös haluamani rikkaimurin lahjaksi ja se on oikea kultakimpale arjessa! Ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa .

Tampereella me olemme yöpyneet lähes aina Hotelli Ilveksessä. Se on hotelli, jossa lapset on hyvin huomioitu. Kävimme jälleen kylpemässä hotellin allasosastolla, jossa on sopivan kokoinen ja lämpöinen allas lapsille. Max pötkötteli uintireissun ajan vaunukopassa pyyhkeen päällä, pelkissä vaipoissa. Hotellilla on myös leikkihuone, jossa kävimme aamuisin heti aamupalan jälkeen leikkimässä. Leikkimisen jälkeen Maxia yleensä väsytti, joten kävimme huoneessa vaipan vaihdossa ja pukemassa, ja suuntasimme aamupäiväksi Pikku Kakkosen puistoon ulkoilemaan. Lounaalla kävimme Ilveksen vieressä olevassa Koskikeskuksessa, lähileipomo Ståhlbergissa, jonka salaatteihin ja leipomotuotteisiin olen rakastunut (kannattaa käydä kokeilemassa jos liikutte Tampereella). Silkille minulla on tätä nykyä omat ruuat mukana rasioissa, sillä syystä tai toisesta ravintolaruoka ei pienelle maistu.

Oli kyllä tosi mukava ja onnistunut reissu jälleen. Näin myös jo toisen kerran lapsuuden ystävää, joka tätä nykyä asuu Tampereella. Vanhoissa ystävissä on se hyvä puoli, että vaikka puhuisin veljen vaimosta nimellä, niin he tietävät ketä tarkoitan ilman että tarvitsee selittää perhesuhteita alusta. Joskus on vain helppo jutella ihmisten kanssa jotka tuntevat koko historian 

Onnistunut reissu siis, ja mikä parasta - ensi viikolla on uusi matka luvassa Tukholmaan!


Oma syntymäpäivälahjani itselle oli manikyyri geelilakkauksella. Kynsissä "latte" ja kupissa mämmi .

Mukavaa pääsiäistä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!