20 maaliskuuta 2014

Bebes, mammashoppailuja!


Täällä on tehty ensimmäiset viralliset mammaostokset. 
Näistä lisää myöhemmin. Iloista päivää!

3 kommenttia:

  1. Jee! Munkin ekat "oikeat" mammaostokset oli Bebesistä :)

    Hei sellasta ajattelin sulta kysyä, että onko sun iho reagoinut raskauteen jotenkin? Mulla on ollut oikeastaan koko raskauden ajan iho aivan kamalassa kunnossa ja alkaa pikkuhiljaa mennä hermo siihen :( Että jos sulla olisi jotain vinkkivitosia, niin ne otetaan ilolla vastaan! :)

    VastaaPoista
  2. Samoilla linjoilla siis :)! Itse asiassa hyvään kohtaan kysyit, sillä viimeviikolla sain ensimmäiset ihoreaktiot, ehkä joistain lataamistani kuvista näkyykin pientä (kuivuutta) punoitustä käsissä. Olin myös pari päivää ihan helisemässä minun ihon kanssa, mutta sain sen onneksi kuriin.

    Usein iho joko kuivuu tai rasvoittuu raskauden aikana, mikä on ihan normaalia, kumpaan suuntaan sulla meni?

    Voisin kirjoittaa siitä ihan erikseen, sillä sain superhyviä ohjeita eräältä senior-ladylta :)
    Palaan siis asiaan kyllä kunnolla ajan kanssa :)

    VastaaPoista
  3. Jee, jään odottamaan sun postausta ihojutuista!

    Mulla on aina ollut tosi näppylätön iho ja nyt saan seurakseni uuden finnin (tai useamman) JOKA IKINEN päivä! Mur! KUINKA turhauttavaa?! Periaatteessa iho on kuitenkin kuiva. Kävin kosteuttavassa kasvohoidossa muutama viikko sitten ja sen jälkeen kasvojen iho oli hyvä ehkä neljä päivää, jonka jälkeen sama meno kuin ennenkin. Oon vaihtanut putsaria ja kasvovoidetta, mutta ei auta. Sit kuitenkin haluaisin välttää turhia kemikaaleja -etenkin- nyt raskausaikana (osa mun käyttämistä tuotteista on luonnonkosmetiikkaa), joten ehkä sit vaan kärsin näiden näppyjen kanssa kuin otan tujummat aineet käyttöön.. Ja eikös sitä sanota, että tyttövauva vie äitinsä kauneuden, joten tää kai kuuluu asiaan kun meille on tulossa tyttö :)

    VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!