21 maaliskuuta 2014

Belly belt in action!



Täällä on belly belt ollut ahkerassa käytössä. Yllä muutama kuva belly beltistä käytännössä. Saan juurikin tarvittavat lisäsentit lyhyimmästä jatkokappaleesta, eli kasvunvaraakin vielä on. Kun puseron vetää päälle, mikä parasta, nappi ei pullota ja vyötärökappale ei kiristä! Hurjaa miten nopsaa masu näyttää nyt kasvavan. Eilen, torstaina, tuli viikko 18 täyteen ja ensimmäiset "potkutkin" tuntuu! Ihan kuin olisi pieni kultakala masussa, niin hentoja liikkeet vielä ovat ♥


Huomasin muuten tässä masun kasvaessa, että vaikka nyt saan mahdutettua housut mukavasti jalkaan, niin paidat tahtoo rullata ylös. Alan ymmärtää niiden mammapaitojen päälle, joissa on rypytykset sivuissa!

Mutta, lupasin paljastaa teille Bebesin -ostokassin sisältöä!
Noppiesin mammasukkahousut, sekä legginsit jumppaan. Siis taivaallista! Jumppahousut oli testissä tänään power stepissä ja mikä ihana tunne, kun enään ei tarvinnut kesken tunnin yrittää venyttää vyötärönauhaa eri kohtaan masua. Tykkään käyttää Niken vaatteita treenatessa, mutta housuissa (kapea "juoksuhousu-malli") on aika kireä ja kapea vyötärönauha, joka alkoi painaa. Näissä Noppiesin trikoissa on aivan superihana vyötärö, nappisäädöllä, eli sopii hyvin jo alkuvauíheeseen raskautta. Samoin kuin mammasukkikset. Superihania päällä!



Noppies on minulle merkkinä uusi. Juttelin myyjän kanssa ja hän kertoi, että kyseessä on saksalainen tunnettu merkki. Noppies valmistaa pääasiassa vaatteita odottaville äideille sekä pikkuisille ja on reilu 20 vuotta vanha vaatemerkki. Näin ensituntumalta heidän tuotteet tuntuu laadukkailta ja materiaalit todella miellyttäviltä. Hinta-laatu suhde kohdillaan. Itse ostin tosiaan oman Noppiesini Kampin keskuksen Bebes -myymälästä, heillä on myös verkkokauppa osoitteessa www.bebes.fi/kauppa/

Bebesillä oli muutenkin tullut liikeeseen herkullisia kevätuutuuksia, täytyy tehdä uusi visiitti piakkoin!

Täällä lähdetään viikonlopuksi työreissulle & virkistäytymään Naantalin kylpylään. Rennommissa tunnelmissa kohti viikonloppua siis!

2 kommenttia:

  1. Hahaa, mä spämmään sun kaikki kommenttiboksit :D

    Noi Belly beltit vaikuttaa kätsyiltä - mä vaan levisin jo heti tosi alussa reisistä ja pepusta ja omat housut kiristi inhottavasti. Mun "läskifarkkuja" käytin ponnarilla vielä pari viikkoa sitten, mutta sitten onneksi ostin Bebesistä Mamalisciousin äitiysfarkut. Halleluja! :D
    Vähän hirvittää kyllä kuinka paljon pelkästään mammavaatteisiin saa menemään rahaa - tiedän jo nyt että kesävaatteista ei yhdetkään normijutut tuu menemään päälle.. Mutta siihen asti koitan pitää jonkun järjen päässä ja ostan sit vastan tarpeeseen.

    Oih, pääset kylpylään, nauti! Ihanaa viikonloppua Erika!

    VastaaPoista
  2. Hehee, ihana kun spämmäät :)!! Ihastelin kans mammafarkkuja ja housuja, mutta aika ei antanut periksi sovittamiselle. Näytti kyllä niiiin mukavilta, että tosiaan uutta visiittiä suunnitellessa! Olen onnistunut myös "rei'ittämään" toppejani & paitojani kiskomalla niitä alaspäin, eli ihan pakollisia hankitoja tulossa ;)! Mietin myös raskauden alussa olevani "järkevä" ja ajattelin olla tuhlaamatta mammavaatteisiin, mutta toisaalta se on mielestäni osa odotuksen iloa ja mukavuutta - toki, järkirajoissa ;)!

    Kiitos myös viikonlopputoivotuksista - se meni ihan liian nopeaan!
    Ihanaa viikonalkua Sinulle :)

    VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!