29 maaliskuuta 2014

Mammastakin on tullut mango!

Masu kasvaa hurjaa vauhtia. Yritin eilen aamulla mahtua lemppari farkkupaitaan, jonka ostin vartavasten kokoa isompana. Sain kuin sainkin sen päälle, mutta napit irvisti kun istuin. En tiedä minkä kasvuboostin pikkuinen on ottanut, mutta ero viikkojen 17-19 välillä on suuri! Kävin muuten ostamassa tämän paidan kun olin nähnyt Madeleinesta masukuvia shoppailemassa farkkupaita päällä...miten niin Madeleine-fani!

Kerrankin sattui vapaapäivä sopivaan kohtaan ja ehdin tekemään uuden reissun bebesiin. Kävi ihan huippu tuuri! Bebesissä oli alennuksessa musta mama liciousin kynähame, juuri sellainen jota olin halunnut ja hinta vain 9 euroa! Ajattelin ettei niin halpa voi olla hyvä, mutta sovituskopin kautta kotiin ja hame on todella mukava päällä. Toivottavasti saatte kuvista selvää. Hame on trikoota, ihanan mittainen ja joustava. Eli kerrassaan ihana päällä. Jos nyt on hameelle tarvetta niin kipinkapin bebesiin poimimaan oma kappale kotiin! Vähän muutakin sieltä mukaan lähti, mutta niistä lisää myöhemmin. Hame on bebesin viikon huipputarjous ja löytyy myös verkkokaupasta:
http://www.bebes.fiNoppiesilla oli myös vastaava hyvännäköinen hame. Tipuin Noppiesin mallissa kahden koon väliin, joten se jäi vielä odottamamaan masun kasvua.

2 kommenttia:

  1. Hassua Erika, ostin juuri tällä viikolla Bebesistä tuon saman hameen itselleni. Täydellinen töissä, mutta monikäyttöinen myös muualla :) Samalla mukaan tarttui kevättakki, ihan vähän lämpimämpää ilmaa odotellen siis eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, arvaa mitä! Ajattelin sinua blogitekstiä kirjoittaessani :)! Tuumailin, että tämä sopisi ns. virallisempaankin pukeutumiseen ja on todella "istumamukava" :) Oii, löysit varmasti ihanan takin myös :)! Kevättä odotellessa siis!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!