31 maaliskuuta 2014

Ihana viikonloppu takana

Ihana viikonloppu takana! Juhlimme kauniin naapurini polttareita hänen parhaiden ystäviensä kanssa matkalla "maailman ympäri". Upeaa nähdä miten ihania ja välittäviä ystäviä hänellä on!

Mahtavan hääparin ja näin ihanien ystävien keskellä, häistä ei voi tulla muuta kuin upeat.
Niitä innolla odottaen!

5 kommenttia:

  1. Polttarit kuulostavat tosi onnistuneilta! Mun viikonloppu meni aika rauhallisissa merkeissä, mutta tätä alkanutta viikkoa oon odottanut innolla - tänään meen Kulosaareen Mommy and Me - synnytysvalmennukseen ja huomenna saan mieheni kotiin lomalle! Meillä oli suunnitelmissa lähteä pienelle Baby Moonille, mutta katsotaan miten mun supistelut antaa myöten. Kaupunkilomailu ei oo ehkä paras idea kun jo normivauhtia kävellessä alkaa krampata… toisaalta ihan kotoilu ja vaikka joku kylpyläreissukin olis ihanaa!

    Aurinkoista viikkoa sulle Erika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kerro sitten kokemuksia Mommy and Me -valmennuksesta! Baby Moon kuulostaa ihanalta...vaikkakin sitten kotona tai kylpylässä ;)! Ihanaa viikkoa teille ja toivotaan että supistelut helpottaisi <3 Aurinkoenergiaa sinne myös!

      Poista
  2. Synnytysvalmennuksesta kotiuduttu, oli kivaa ja mielenkiintoista! Ajattelin vinkata sulle tuosta Mommy & Me:n Bailamama 9Months -ryhmäliikuntatunnista! Tuohon tän päivän valmennukseen nimittäin sisältyi pätkä tuosta tunnista (oli vissiin tarkoitus olla koko tunnin mittainen, mutta me puhuttiin niin paljon ja silti meni yliajaksi, että ehdittiin vain vähän..) ja se vaikutti mun mielestä kivalta raskausajan liikuntamuodolta ja lisäksi siihen kuuluu synnytykseen valmentava osio joka tunnilla. Tässä linkki lisätietoihin: http://www.mommyandme.fi/?page_id=17
    Nuo sivulla olevat ajat ei nyt pidä paikkaansa, ilmeisesti tarkoituksena olis tehdä vain yksi ryhmä (ilmottautuneita kahteen ei ollut tarpeeksi). Jos kiinnostuit yhtään niin voin ilmotella sulle milloin tunnit olisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi hyvältä! Kiitos vinkistä <3 Mielellään kuulen tunneista ja jaan toki täälläkin jos mahdollista, josko muitakin kinnostuneita mammoja olisi :) Kiva kuulla että pidit valmennuksesta, olen pohtinut sopivaa paikkaa missä käydä ja nyt heräsi mielenkiinto :)!

      Poista
    2. Joo mä ilmottelen sitten kun saan sähköpostiini sen uuden aikataulun! Pitäisi tulla ihan lähipäivinä ja tunnit alkaisi sitten ens viikolla! :)

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!