15 maaliskuuta 2014

London - mamas go bananas!





Kävin helmikuun lopulla työmatkalla Lontoossa, ihana keväinen auringonpaiste yllätti täysin! Odotin, että vastassa olisi ollut kuuluisa "London Weather" - sumua ja vesisadetta. Lähes poikkeuksetta Lontoon mammat kärräilivät pienokaisiaan näppärissä pienissä kärryissä, kääntyvillä etupyörillä; Stokke strollereita, McLareneita... En tiedä onko suurkaupungin äidit trendikkäämpiä vai mahdollistaako kuivat kadut nämä ihanat rattaat, vai onko heillä ehkä hitusen vähemmän säilytystilaa. Hymyjä aiheutti kärryistä roikkuvat lelut, joissa ei oltu säästelty. Harmi kun en huomannut ottaa kuvaa teille, mutta jos olisi aikaa ollut enemmän, olisin käynyt hamstraamassa "kärryleluja" kotiintuomiseksikin.

Jotain kuitenkin matkalta mukaan tarttui!

Gap:in vaatteet ovat superpehmeitä ja heiltä löytyy mallistoa myös odottaville äideille. Enään ei tosiaan tarvitse lähteä amerikkaan asti kyseistä merkkiä metsästämään, vaan sitä saa tilattua kotiovelle osoitteesta: http://www.gap.eu/
EU:n sisältä tilattuna säästyy myös tulli- ja verokuluilta, suosittelen!

Jos olisin tiennyt tuleeko meille pikku prinssi vai prinsessa, olisin seonnut kyseisessä liikkeessä, niin söpöiltä kaikki pikku vaatteet näytti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!