18 marraskuuta 2014

It´s Christmas time

Nyt kuulkaas kiiltelee, ikkunat nimittäin :). Sain vihdoin tartuttua pesusankoon, ja puuhattua kaikki asuntomme kolme ikkunaa puhtaaksi. Vähän myöhäiseen se tänä vuonna jäi, mutta en viitsinyt pallomasuni kanssa keikkua kesän lopulla ikkunoiden kimpussa, ja mieskin edelleen etsiskelee sisäistä ikkunanan pesijäänsä... Porkkanana hommassa oli lupa ripustaa jouluvalot kun ikkunat kiiltelee.

Käväisin päivemmällä jo Rivièra Maisonilla täydentämässä pallovarastojani. Rakastan valkoisia kuusenpalloja, mutta nyt ihastuin myös hopeisiin. Ostin kolme isoa palloa, ja ajattelin laittaa ne ikkunaan somisteeksi valojen kanssa. Niissä puuhissa siis tänä iltana .

Joko saa sanoa; It´s Christmas time!

Aloitimme Silkin kanssa sesonkivalmistelut jo aikaisemmin ulko-ovelta. Uusi kranssi näyttää luonnossa tältä:

Valot, jotka laitoin kranssiin piti olla valkoiset, mutta näyttää minun silmiin keltaiselta valolta, joten ne menee vielä vaihtoon. Muuten kranssi oli varsin hyvän kokoinen ja näyttävä ovessa :). Samaan henkeen tein myös kukka-asetelmat oven molemmin puolin. Täytyy tunnustaa, että olen vähän huono viherpeukalo, joten asetelmissa joukossa on yksi tekokukka ;).


Ihanaa iltaa kauniit!

2 kommenttia:

  1. On se kaunis!! :) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain :)! Voisin tuhlata omaisuuden sekä White Companylle, että Riviera Maisonille..aijai.. <3

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!