21 marraskuuta 2014

Yksi glögintuoksuinen kiitos

Tarkoitus oli keittää kanelikaffetta, mutta kaneli loppui jo pikkuleivän päälle, niin päädyin keittelemään glögiä. Näin joulun alla kahvia on kiva tuunailla, kanelilla, vanilijasokerilla, kaakaolla...you name it!

Glögikupposen ääreltä lähetän kauniin kiitoksen Heidille, Joukolatar blogin taakse . Olipa ihana yllätys päästä blogilistallesi :).

Jotenkin edelleen ajattelen kirjoittavani omalle mammalleni, sekä ystävilleni. Kuvittelen jokaisen teistä olevan "samanlainen kuin minä", ihan tavallisia ihania ihmisiä, jotka nauttivat samankaltaisista asioista. Elämän pienistä ja suurista iloista, sekä kaikesta kauniista arjen keskellä.

Toivottavasti blogini pystyy jatkossakin tuomaan iloa ja herttaisia hetkiä jokaiselle mamalle ja papalle, äidiksi tai isäksi aikovalle, tai muuten vain bébé-maailmassa viihtyvälle. Ja saamaan juuri Sinut tuntemaan itsesi kauniiksi ja iloiseksi. Kiitos teille, joka ikiselle lukijalle, teitä on kertynyt tässä reilun puolen vuoden aikana kutkuttavan monta!

Heidiin ja hänen ihanaan vauva-arkeen pääset tutustumaan tästä. Ja kannattaa ehdottomasti kurkata myös hänen tekemä blogilista täältä. Tein itsekin uusia löytöjä listalta.

Mutta, nyt alan tuunaamaan tukkaa, pumppaamaan maitoa pulloon, ja urheilemaan sukkahousuja jalkaan. Tällä mamalla on ensimmäinen iltameno sitten Silkin syntymän, jännittävää. Yritän pitää näppini kurissa, ja olla lähettämättä miljoonaa viestiä isä-papalle, joka jää Silkkiksen kanssa illaksi kotiin.


Kiitos ♥ 


Mamalle ja Silkille.
Philippe Matignon tekee absoluuttisesti parhaat sukkikset Italialaisella tyylillä 
♥ 


4 kommenttia:

  1. Ihanaa iltaa sinulle!
    Kyllä ne Silkki ja isä-pappa pärjäävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja oikeassa olit, hyvin pärjäsivät :)! Hirmu vaikea vain saada tämä mama-moodi pois päältä ;)! Ihanaa sunnuntaita!

      Poista
  2. Kiitos Erika sinulle ihanasta blogistasi <3! Kirjoitat kivasti, positiivisen lämpimään sävyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana <3! Löysin myös vihdoin sinun blogiisi jokunen hetki sitten :). Ihanaa mamaelämää sielläkin, onnea tytöistä <3

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!