30 marraskuuta 2014

Lahjaideoita vauvalle

Ensimmäisen adventin kunniaksi keräsin muutaman kivan lahjaidean vauvalle. Silkki sai kastelahjaksi Eero Aarnion Nukkumatti-valaisimen. Se näyttäisi löytyvän ihan Kodin Ykkösesta, jossa on hyviä alennuksia näin joulun alla, vink vink ;). Tosi kaunis valaisin, joka pääsee meillä suoraan uuteen kotiin, ja Silkin omaan huoneeseen.

Tuon Reiman tupsupipon saimme Murmur-mummilta vaaleanpunaisena. Se mukailee kauniisti pikkuisen kasvoja, ja tekee Silkistä syötävän söötin. Pipossa on pehmoinen ja lämmin harjattu puuvillavuori. Silkki on kolme kuukautta, ja hänellä on koko 40/42.

Kastelahjaksi Silkki sai myös Muumi Roolileikki-ensiastiat. Soseita odotellessa siis ;). Neuvolassa tuumasivat, että viisi-kuusi kuukautta on sopiva aloitusaika, eli täällä mennään toivottavasti maidolla siihen saakka.

Meillä on Toys R Us´ta ostettu leikkimatto, mutta mama olisi halunnut tuon Skip Hopin Alphabet Zoon, ihan vain siitä syystä, että se on nätti :).

Lämpöiset Uggit olisi myös ihana hankkia pienelle talveksi. Ne taitavat olla edukkaammat tilata Briteistä. Ugg´n vauvan tumppuja, en ole nähnyt Suomessa, mutta niitä pystyy tilaamaan täältä.

Eero Aarnion suunnittelema Puppy, on myös ihana, ja sopisi sisutukseen :). Niitä saa FDS´sta tilattua, ja sieltäkin kannattaa bongailla alennus-päiviä.

1. Neulotut Uggit 2. Reiman pipo 3. Eero Aarnion Puppy 4. Nahkaiset Uggit
5. Eero Aarnion Nukkumatti lamppu 6. Iittalan ensiastiat
7. Skip Hop -leikkimatto 8. Lämpöiset tumput, Ugg


Hyvää ensimmäistä adventtia!


2 kommenttia:

  1. Itse olin 'kaukaa viisas' ja nappasin bebelle Uggit mukaan Nykistä, suorastaan törkeän halvat siellä :) Ihanasti olikin silloin jo tiedossa että kumpaa sukupuolta salamatkustaja on, väriksi valikoitui vaaleanpunainen tietenkin :)

    VastaaPoista
  2. Uuuh...älä sano :)! Ne vaaleanpunaiset on ihan täydelliset <3! Olisin kans niin seonnut ostosten kanssa jos olisin tiennyut odottavani :D! Seuraavaa Amerikan matkaa odotellessa ;)!

    VastaaPoista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!