28 marraskuuta 2014

Rakastan arkipäiviä

Aluksi ajattelimme, että viemme Silkin isovanhemmille hoitoon hääpäivänä, ja nautimme kahdenkeskisestä ajasta. Päätimme kuitenkin jättää mahdollisuuden käyttämättä, sillä kummastakaan meistä ei tuntunut siltä, että emme olisi saaneet tarpeeksi omaa aikaa :). Menimme siis koko trion voimin syömään Långvikiin. Täytyy sanoa, että Långvikin Bistron keittiö ei ole pettänyt kertaakaan. Todella hyvää ruokaa. Ja arvostan sitä, että Bistron ruokafilosofia perustuu luonnolliselle ja lähellä tuotetulle ruualle. Mikäs sen ihanampaa kuin nauttia rennosta tunnelmasta takkatulen äärellä. Silkki oli muuten aivan "huumaantunut" takasta! Uuteen kotiin meillä tuleekin Skanthermin Pyörre kamina, josta saadaan sitten nauttia tulista.

Onhan se ihanaa syödä hyvin ja juoda lasillinen kuohuviiniä, alkoholitonta tällä kertaa koska en jaksanut laskea tunteja alkoholin maidosta poistumiseen. Mutta täytyy sanoa, tästä huolimatta, että eniten nautin meidän päivistä kotona. Pyykkikasoista, sotkuista, Silkin superhymyistä ja kikatuksesta. Ihan vain siitä, että hengaillaan yhdessä :).

Mama ja Silkki, Silkki pääsi kuvaan blogin puolelle 3kk päivän johdosta.

Silkki täytti tosiaan kolme kuukautta 25. päivä. Ja Silkkihän syntyi neljä päivää yli lasketun ajan. Arvatkaa mitä, tajusimme vasta nyt, että sehän tarkoittaa sitä, että pikkuinen on saanut alkunsa Karibianmerellä. Olimme ihan siinä uskossa, että se olisi ollut häiden jälkeen. Oh dear, maman ja papan matematiikkapää on pettänyt pahemman kerran! Näin se elämä "yllättää" ;).

Mama lves.


6 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanuutta tuo Silkin alkunsa saamisen paikka. Laitatko joskus kuvia risteilyltä, niin saadaan piristystä tähän pimeyteen... Mietinkin pumpulijuttuasi lukiessa, että teittekö tekin Maddet, eli heti häiden alla tärppi :) Minäkin pidän Långvikista, aivan ihana paikka ja hyvä ruoka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Risteily oli kyllä kaikin puolin ihana, ja aikamoisen tuliaisenkin sieltä kotiin sai ;)! Melkein Maddet siis ;). Voin laitella kuvia piakkoin, niitä katsellessa tulee kyllä aina kaukokaipuu... :) Långvik on kiva paikka, ja tosi tunnelmallinen näin talvella <3

   Ihanaa viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) & ihanaa viikkistä sinne <3

   Poista
 3. Ompa tyttö kasvanut :) Kohta huomaatte, että on jo ekat synttärit! Meillä Alessa alotti eilen päivähoidon.. kohta on 2v syndet. Aika kuluu ku siivillä. Nauti nyt kun toinen on vielä pieni :)

  Takka on kyllä ihan mahtava keksintö :D Mukava tulla suihkustaki ja mennä tulen eteen lämmittelemään !♡ millonka teillä se talo nyt valmistuukaan?

  Niin ja onnea ekan hääpäivän johosta :)
  -noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hurjaa vauhtia kasvaa kyllä :) Juuri mitattiin 3kk neuvolassa, niin syntymästä on tullut 10cm pituutta lisää <3!

   Uuden kodin pitäisi valmistua heti huhtikuun alussa.
   Takka tuo kyllä kaivatun lisän :)

   Me nautitaan :). Nautiskelkaa tekin siellä, ja tsemppiä päiväkodissa aloitukseen <3

   Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!