23 marraskuuta 2014

Söndagsmys

Olipahan tunnelmallinen perjantai-ilta :). Ajelin lumituiskussa Oopperatalolle katsomaan balettia parin ystävän kanssa. Ihanaa! Oli niin kiva kävellä sisään pääovista lumen narskuessa kenkien alla. Oli myös huippua huomata, että ihmiset jaksavat pukeutua Oopperaan. Kauniista vaatteista tulee juhlava tunnelma.

Vapaailta teki terää ja kotiinkaan en tekstannut illan aikana kuin neljä kertaa...tai no tunnustetaan, seitsemän ;). Mies pärjäsi hyvin Silkin kanssa, ja nautti siitä kun saivat olla kahdestaan. Silkki oli myös hienosti nukahtanut isä-papan laulamaan Tuiki, tuiki tähtöseen, mutta kukkui hereillä uudestaan kun tulin kotiin. Sainpahan pusutella ja halitella Silkin unille .

Mies lähti tänään työmatkalle Riikaan, ja me saadaan Silkkiksen kanssa "Mur mur" vieraaksi. Tänään on suuntana Aleksin joulukadun avajaiset ja illalla glögittelyä oman mamman kanssa. Niin kiva saada äiti kylään, koska joulun tulemme viettämään anoppilassa Espoossa ja he puolestaan Rovaniemellä.

Balettiin sopiva luminen tunnelma ;)
Tarina tempaisi maman mukanaan pohjoiseen...
Pikainen räpsy illan asusta,
Silkin kastejuhlissa ollut HM:n hame & Banana Republicin neule

Kivaa sunnuntaita kauniit!

Ps. muistattehan, että Stockmannilta saa vielä tänään -20% alennusta lasten tuotteista, koskee myös tarvikkeita. Täällä harkitaan laitanko Xploryjen Winter kitin tilaukseen. Toimitusaika oli vain harmillisen pitkä 6-8 viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!