07 marraskuuta 2014

Nelostien varren paras vaipanvaihtopiste

Viitasaaren ABC:lta löytyy nelostien paras vaipanvaihtopiste. Kultainen henkilökunta oli jättänyt hoitohuoneeseen lapun, jossa luki suunnilleen näin: Henkilökuntamme haluaa huolehtia myös perheen pienimpien viihtyvyydestä ja tarjoaa vaipat. Vaippoja löytyy alakaapista. Ihana! Pieni, mutta niin mieltä lämmittävä ele! Ja hoitohuone oli myös niin siisti .

Erinäisissä hoitohuoneissa vieraillessa olen järkyttynyt välillä missä kunnossa ne on. Ei tee mieli laskea omaa vauvaa likaiselle alustalle, eikä ensinnäkään siivota muiden jälkiä pois, jotta edes löytäisi hoitoalustan käytettyjen papereiden ja roskien alta. Anteeksi rakkaat purnaus, mutta yök yök yök!

Meidän "first aid kit", jolla on onneksi selvitty haastavistakin tilanteista, jopa vaipanvaihdosta auton takapenkillä sotkematta isä-papan bemmin vaaleaa nahkasisustaa ;), näyttää tältä:


Mama lves Libero.



❤ pieni pyyhe (ankka pyyhe Ikeasta)
❤ kosteuspyyhkeitä
❤ vaippoja
❤ käsidesi

❤ pusseja (loistavia myös beben likavaatteille)
❤ vaihtoalustoja (yksi alusta kestää hyvin 
useammankin kerran käyttöä)

Wet wipes -kosteuspyyhepaketin heitän yleensä pussukkaan hoitopöydältä, kun paketissa on about kolmasosa pyyhkeistä jäljellä. Tällöin paketti mahtuu hyvin hoitopussiin, eikä paina liikaa. Liberon kosteuspyyhkeissä ei ole ihoa "tukkivia" ainesosia, joten ne sopii hyvin myös vauvan pepulle, jonka iho ei pääse hegittämään vaipan alta.

Käsidesillä huuhtaisen usein myös kädet ennen imetystä, sillä rintatulehdus ei houkuttele ja yleisimmin sen kuulemma saa omista käsistä. Hoitolaukkua en ole vielä tarvinnut, vaan meille on riittänyt tämä kevyempi pussukka, joka on helppo sujauttaa pienempäänkin laukkuun. Hoitolaukku tulee varmaan kehiin sitten myöhemmin.

PS. ABC:ltä löytyy myös tienvarren parhaat irtokarkit ;)


Ihanaa viikkistä kullanmurut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!