02 maaliskuuta 2015

50 Shades of Grey

Tiedättekö sen tunteen, kun ajattelee, että nyt on sairastettu tarpeeksi? Siis minä olen ollut puolitoista viikkoa kipeänä, ja edelleen tuntuu siltä, että sydän hakkaa kun nousee portaita. Krääh, tämä on ennenkuulumatonta... Silkki rakas sai saman flunssan ja on myös niiskuttanut viime perjantaista. Voi itku. Tänään jää vauvauinti väliin, ensimmäistä kertaa meiltä.

Jos jotakin positiivista haluaa hakea, niin onneksi tauti iski nyt eikä parin viikon päästä, jolloin suuntaamme Portugaliin koko perheen voimin. Aurinko täältä tullaan :)!

Sen sijaan hurahdin ihan kokonaan 50 Shades of Greyhin. En niinkään siihen parisuhteeseen, vaan Christian Greyn elämään (ilman outoja mieltymyksiä seksin suhteen). Ajatelkaa, että voisi lentää omalla yksityisjetillä lomalle, tai helikopterilla töihin - ihan vain siksi, että se on mahdollista. Miltä tuntuisi kävellä autotalliin, ja päättää vasta siellä millä autolla tänään ajaisin. Pukeutua niihin vaatteisiin ja kenkiin, jotka miellyttävät silmää hintalappuun katsomatta. Ja juoda parasta mahdollista vuosikertaviiniä. Kerrassaan kiehtova ajatus. Tehdä rahaa niin paljon, että voisi elää just niin kuin haluaa. Miksipä ei. Täytyykin heti alkaa tähtäämään unelmia korkeammalle. Mitä yhdestä autosta jos voi omistaa yksityislentokoneen...helpottaisi ainakin lapsen kanssa matkustamista ;).




Ihanaa päivää muruset, 50 harmaasta värisävystä huolimatta,
jotka ikkunasta pilkistää ;).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!