08 maaliskuuta 2015

Hyvää Naistenpäivää!

Juhlin naistenpäivää nukkumalla pitkään tänä aamuna, melkein yhdeksään :). Ja heräämällä valmiiksi katettuun aamiaispöytään. Tällaista se on, rakkaus lapsiperheessä .

Naistenpäivänä juhlistetaan naisten saavutuksia elämän eri osa-alueilla. Mikä on mielestäni hienoa, sekä tietysti naisasialiikkeiden tekemä työ naisen aseman parantamiseksi yhteiskunnassa. Minusta on ihanaa olla nainen. Eikä minulla ole mitään tarvetta tasapäistää X´ää ja Y´tä samanlaisiksi. Itselleni tämä tarkoittaa naisena olemisesta nautimista. Joissakin asioissa, kuten auton huolto, jätän mielelläni vastuun miehelle ;). Vastakkainasettelua miehiä vastaan en hyväksy, enkä sitä että miehiä poljetaan alas naisen oikeuksista puhuttaessa. Naisena rakastan ja tarvitsen miestäni. Mielestäni täydennämme toistemme vahvuuksia ja heikkouksia, ja yhdessä olemme vahvempia. Tätä olisi vaikea saavuttaa yksin.


One of the best things that ever happened to me is that I'm a woman.
That is the way all females should feel.

- Marilyn Monroe

Toivon, että jokainen maailman nainen voisi ajatella näin, syntymämaastaan huolimatta. Siinä riittää vielä sarkaa naisasialiikkeille.

Tummasuklaa ja kukat toimivat aina.Ihanaa naistenpäivää, nauttikaa sisäisestä naiseudestanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!