17 maaliskuuta 2015

Lissabon

Terveisiä Lissabonista! Taksi nouti meidät eilen kotoa kello 03.30 ja lento lähti Helsinki-Vantaalta 05.25. Laitoin Silkin nukkumaan bodyssa ja legginseissä, joissa sujautin hänet haalariin taksimatkan ajaksi. Loput vaatteet puimme vasta kentällä. Sain näin maksimoitua Silkin unet. Omat yöunet jäikin aika vajaaksi. Lentomatka sujui hyvin. Silkkis nukkui ensimmäiset 1,5 tuntia, mutta heräsi sitten aamiastarjoilun ääniin. Nyt ymmärrän ne baby Peltorit ;).

Lissabon vaikuttaa varsin fressiltä ja mutkattomalta kaupungilta. Ehkä meri-ilmasto tekee ihmisistä rennompia. Joka puolella näkyy ihania kukkuloita värikkäine taloineen. Ja ihmiset ovat niin lapsirakkaita. Kävimme eilen päivällä kärryttelemässä hotellilta lähelle meren rantaa, sekä myöhäisellä lounaalla. Ihan rannalle saakka emme ehtineet, sillä Silkki väsähti ja ajoimme taksilla takaisin hotellille.

Meillä kävi jälleen perus (lue persus ;)) tuuri hotellihuoneen kanssa. Kylppärin edustan parketti oli saanut vesivahingon, ja koska lähi-perheessä on astmaa, olemme tarkkoja siitä ettei hengitysteitä turhaan rasiteta. Mikko kävi kysymässä olisiko huonetta mahdollisuus vaihtaa. Hotelli oli ihan täpötäyteen bookattu, mutta...onneksi yksi huone löytyi. Pikkuinen sviitti! Juuri sopiva vauva-perheelle, joskus onni hymyilee :).

Aurinkoa ja lämpöä eilen riitti. Asteita oli mittarin mukaan +19, mutta real feel noin +15 astetta. Raikas kevätsää, juuri sopiva kärryttelyyn :)!

Tänään on sateisempi päivä, mutta se ei haittaa. Silkki on juuri päiväunilla ja kun hän herää suuntaamme meriakvaarioon. Akvaarion vierestä löytyy myös yksi Lissabonin suurimmista ostoskeskuksista, joten puuhaa riittää sateesta huolimatta.

Mahtavaa päivää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!