15 maaliskuuta 2015

Matkakuumetta

Tänään on ollut oikea fiksauspäivä. Mikko on hoidellut aamusta saakka raksa-asioita, ja minä pyykännyt ja pakannut. Me startataan huomenna kello 05.25 Portugaliin! Se voi olla joko hyvä kellonaika, näin lapsen kanssa matkustaessa, tai sitten huono. Toivotaan, että saan Silkin hyvin unille lentokoneessa ja vaihtoehdoista ensimmäinen toteutuu ;).

Tavaramäärä kyllä triplaantuu, kun on vauvan kanssa matkalla. Pakkasin Silkille mukaan omat ruuat ja vaipat, vaatteita ja leluja. Vaatteiden kanssa oli pientä pulmaa, sillä sää näyttää olevan aika vaihteleva, +10 asteen ja vajaan parin kymmenen asteen välillä. Totesin, että kerrospukeutuminen on lienee helpointa, ja kevennän vain kerroksia mikäli päivälämpötilat nousee. Vajaan viikon reissusta pullistelee pikkuisen oma laukku, ja puolet maman laukusta. Parasta vain tottua tähän ;)! Rattaat pakkaamme jälleen mukaan Stokken omaan kuljetuslaukkuun, joka on maailman kätevin ja kevein rullata reissussa. Edelliseltä Rovaniemen matkalta ei tullut yhtään lisäkolhua rattaisiin, kiitos hyvän laukun.

Haimme Silkille myös oman passin, jonka sai näppärästi vähemmällä jonottamisella Kirkkonummen poliisilta. Otin Silkkikselle myös tuhkarokkorokotteen, joka oli THL´n suositus Suomen rajojen ulkopuolelle matkustaessa.

Alan vielä viimeistelemään pakkailuja, josko sitä vaikka olisi tällä kertaa valmis ajoissa ;). Ja ajatelkaa, kun tulemme reissusta kotiin, niin on enään kaksi viikkoa talon luovutukseen, mahtavaa! Muuttorumbaa en niinkään odota, mutta lupaa muuttaa kyllä .


Silkki otti ihanan perus-poseen passikuvissa kun kiellettiin hymyilemästä .Ihanaa sunnuntai-iltaa, ja jos Wi-Fi toimii, niin päivittelen
 reissun päältä kuulumisia!

2 kommenttia:

  1. Hauskaa matkaa :) toivottavasti säät suosii ja pääsette nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Lomakuvia odotellessa ;) -Mary

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Eilen oli ihana aurinkosää, nyt näyttää vähän sateisemmalta, mutta eiköhän se vielä paisteeksi muutu :)! Jos kännykkäräpsyt onnistuu niin laittelen kuvia tulemaan! Aurinkoa sinne myös!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!